Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grapak
  • 22.09.2015. 14:20

Uvjerite se u kvalitetu Kverneland strojeva u radu!

U nedjelju, 27.09., tvrtka Grapak organizira demonstraciju Kverneland strojeva u blizini voćnjaka u Nedelišću! Prijavite se putem prijavnog obrasca!

  • 1.530
  • 70
  • 0

Tvrtka Grapak d.o.o., ovlašteni zastupnik Kverneland strojeva, za sve zainteresirane organizira edukativno - promocijsku demonstraciju rada strojeva u polju. Demonstracija će se održati u nedjelju, 27.09.2015. od 10:00h na parceli uz glavnu cestu Varaždin - Čakovec u blizini voćnjaka u Nedelišću.

Massey Ferguson traktor i Kverneland priključci

Rotodrljača Kverneland NG-M 101

U radu će biti prikazan rad Massey Ferguson traktora sa slijedećim Kverneland strojevima:

Osim Kverneland strojeva, u radu će biti prikazani i ostali strojevi iz Grapak ponude: Brantner prikolice, Alpego podrivači, Kramer utovarivači.

Kverneland dokazana kvaliteta

Kverneland je tvrtka iz Norveške koja je najveći svjetski proizvođač kvalitetnih plugova. Koriste toplinsku obradu čelika što se odnosi na cijeli plug, što ih razlikuje od konkurencije. Osim plugova, Kverneland je poznat i po kvaliteti drugih priključnih strojeva poput kultivatora, tanjurača, sijačica, rasipača gnojiva te samohodnih prskalica.

Prijavite se za demonstracije!

Za sve posjetitelje tijekom prezentacije pripremljeni su hrana i piće, ali organizatori mole potvrdu dolaska radi lakše organizacije. Do petka, 25. rujna potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu petric@grapak.com, na broj telefona 042/209-201 ili jednostavnim unosom svoje e-mail adrese u prijavni obrazac u nastavku.

Za sve dodatne informacije obratite se na kontakt podatke tvrtke Grapak d.o.o. koje možete pronaći dolje navedene.


Tagovi

Kverneland Tanjurača Ixter prskalica Rotodrljača Kverneland malčer Brantner prikolica Alpego Podrivač Kramer utovarivač Dan polja Demonstracija strojeva Nedelišće


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.