Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća u lovu
  • 04.01.2022. 12:00
  • Krapinsko-zagorska, Selnica, Zabok

Utvrđene teške tjelesne ozljede: Pucao u divljač, nastrijelio kolegu lovca

Lovca je pogodilo nekoliko zrna sačme, prevezen je u Zagreb u KBC Sestre milosrdnice na daljnje liječenje, objavila je policija.

Foto: Depositphotos/slavikbig
  • 5.060
  • 604
  • 0

Nesreće u lovu nastavljaju se i ove godine.

Kako je objavila Policijska uprava krapinsko-zagorska, u nedjelju, 2. siječnja, u prijepodnevnim satima, u Selnici je prilikom održavanja organiziranog lova 35-godišnji hrvatski državljanin zadobio teške tjelesne ozljede.

"Prilikom organiziranog lova, 29-godišnji hrvatski državljanin, član lovačkog društva, opalio je prema divljači jedan hitac iz lovačke puške koju legalno posjeduje, te je nekoliko zrna sačme pogodilo 35-godišnjaka koji se nalazio u blizini", stoji u objavi. 

Članovi lovačkog društva ozlijeđenog su odvezli u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički bolnički centar "Sestre milosrdnice" u Zagreb na daljnje liječenje.

Policija navodi i da će protiv 29-godišnjeg lovca podnijeti prijavu zbog kaznenog djela iz čl. 215. st. 1. Kaznenog zakona RH "dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.

Nova nesreća u lovu: Pucao u divljač, teško ranio kolegu

Podsjećamo, u protekloj su godini u vrlo kratkom razdoblju, tijekom studenog i početka prosinca, u lovu ozlijeđene dvije osobe, a jedna je smrtno stradala. 


Tagovi

Lov Lovac Teške tjelesne ozljede Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]