Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 05.03.2020. 13:30

Uštedite i do 1.000 eura uz premiju za zelenu liniju Masseya Fergusona!

Odsada će poljoprivrednici i kooperanti uštedjeti pri kupnji priključaka iz programa zelene linije, kao što su balirke za okrugle bale, kombinirani priključak balirke i omatača, kosilica, prevrtača sijena i sakupljača sijena, navode iz Masseya Fergusona.

Foto: Austro Diesel
  • 459
  • 52
  • 0

Massey Ferguson nedavno je na Agritechnici u Hannoveru predstavio novu ponudu svoje zelene linije, prevrtača sijena. Odsada se za sve uređaje za travnjake, točnije za sve balirke za okrugle bale, što fiksne ili varijabilne komore, te kombinirani priključak balirke i omatača, kosilice, prevrtače sijena i sakupljače sijena Masseya Fergusona omogućuje velika premija za kupnju zelene linije kojom kupci mogu ostvariti uštede i do 1.000 eura.

Iz tvrtke Austro Diesel pojasnili su kako se radi o uštedi od 1.000 eura s PDV-om prilikom kupnje MF balirke za okrugle bale ili kombinirani priključak balirke i omatača, zatim popust od 400 eura s PDV-om prilikom kupnje MF kosilica, 300 eura s PDV-om prilikom kupnje MF prevrtača sijena i 200 (plus PDV) prilikom kupnje MF sakupljača sijena.

"Opsežni asortiman kvalitetnih i učinkovitih uređaja zelene linije omogućuje našim kupcima kupnju renomiranih strojeva s MF premijom za zelenu liniju i na jednome mjestu kod svojeg trgovca Massey Ferguson za kojega znaju da pruža odličnu podršku i uslugu", rekao je ing. Johann Gram, izvršni direktor Austro Diesel GmbH.

Pronađite stroj za svoje potrebe iz široke lepeze novih proizvoda

Kako dodaju iz ove tvrtke, znanje i iskustvo Masseya Fergusona omogućuju kupcima da profitiraju na novim strojevima koji utjelovljuju pragmatične inovacije s postojećim dokazanim funkcijama. 

O kojim se strojevima radi? Iz aktualne ponude novih proizvoda među strojevima za travnjake izdvajaju seriju kosilica MF DM FQ koja nudi nove prednje kosilice širine 3,12 m i 3,62 m te s novim vučenim ovjesom TurboLift i opcijom obrade valjcima ili cinkom, zatim nove modele u seriji prevrtača sijena MF TD X u izvedbi s trozglobnom ugradnjom ili transportnim podvozjem radne širine 7,7 m, 10,2 m i 12,50 m. Nastavljaju se na poznati dizajn Lotus, a nude brzi, ekonomični i ekološki rad. 

U ponudi imaju i prevrtač sijena MF TD 1110 DN s deset žiroskopa i radne širine od 10,7 m koji je sada predvodnik modela s trozglobnim vođenjem, kao i okrugle balirke MF RB 4160V i MF RB 4180V s promjenjivom komorom koje su dobile facelift, imaju zajedničku platformu te proizvode bale promjera do 1,60 m odnosno 1,80 m. Raspolažu patentiranim sustavom oblikovanja bala, sustavom konstantnoga tlaka, kombiniranim opružnim i hidrauličkim pogonom te proizvodi vrlo guste i ravnomjerne bale. 

Premiju iskoristite do 31. ožujka!

Iz Austro Diesela pozivaju sve zainteresirane da što prije iskoristite MF premiju za zelenu liniju prilikom kupnje novoga MF priključka zelene linije te do 31. ožujka 2020. ostvare uštedu od 1.000 eura na okruglim balirkama i kombiniranim prešama i omatačima, 400 eura na kosilicama, 300 eura na okretačima sijena i 200 eura na sakupljačima sijena.

Detaljnije informacije o velikoj MF premiji za zelenu liniju pronađite kod svojega distributera MF-a ili na www.austrodiesel.hr


Dokumenti


Tagovi

Austro Diesel Zelena linija Massey Ferguson Premija Popust


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]