Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Policijska potraga
  • 02.01.2023. 16:30

Uhvaćen mladić koji je krao janjce - počinio je čitav niz kaznenih djela

Za 26-godišnjakom je bila raspisana potraga iz tri policijske stanice.

Foto: Depositphotos/anuskiserrano (ilustracija)
  • 570
  • 66
  • 0

Krčka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči ga se da je krajem prosinca s privatnog gospodarstva u blizini Omišlja otuđio pet janjaca čime je vlasnika ovom krađom oštetio za oko 400 eura, objavila je Policijska uprava primorsko- goranska.

Također, navode da ga se sumnjiči da je tijekom 27./28. prosinca provalio u ugostiteljski objekt na području Omišlja iz kojega je otuđio različita alkoholna pića u vrijednosti najmanje 200 eura. Na teret mu se stavljaju i četiri teške krađe provaljivanjem u pokušaju koje je počinio u novogodišnjoj noći u Omišlju gdje je oštetio četiri osobna vozila, a iz njih ništa nije otuđio. Materijalna šteta cijeni se na najmanje 1.320 eura.

"Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je uz navedena kaznena djela, u veljači, kolovozu i prosincu prošle godine počinio i sedam kaznenih djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari na području Omišlja i Dobrinja od kojih su četiri u pokušaju", objavila je policija.  

Naime, koristio se mopedom i s dva osobna vozila hrvatskih državljana, a s jednim osobnim vozilom je u Dobrinju izazvao i prometnu nesreću te se udaljio s mjesta događaja bez da je isto prijavio vlasniku vozila i policiji.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela, 26-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Inače, za 26-godišnjakom je bila raspisana potraga ne samo od Policijske postaje Krk već i od Policijske postaje Ogulin i Policijske postaje Vukovar zbog počinjenja drugih kaznenih djela te će biti prepraćen u istražni zatvor zbog provedbe daljnjeg kriminalističkog istraživanja, zaključuju iz policije.


Tagovi

Policija Krađe Janjci Potraga Kaznena djela


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.