Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 25.11.2021. 15:45
  • Brodsko-posavska, Donji Andrijevci

U prevrtanju motokultivatora smrtno stradao 43-godišnjak

Vozač je odvezen u bolnicu, međutim, podlegao je ozljedama.

Foto: Depositphotos/psgt123 (ilustracija)
  • 310
  • 27
  • 0

Vozač motokultivatora podlegao je ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 24. studenog, oko 14 sati u Donjim Andrijevcima.
 
Kako je objavila Policijska uprava brodsko-posavska, službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su očevidom utvrdili da je muškarac starosti 43 godine, upravljao motokultivatorom, ulicom Matije Gupca u Donjim Andrijevcima te je u jednom trenutku prešao na travnatu površinu uz rub kolnika. 

"Izgubio je nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila na 43-godišnjaka koji je zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život", stoji u izvješću. 
 
Vozač je prevezen u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je nažalost preminuo od zadobivenih ozljeda. O navedenom događaju, policijski službenici, nadležnom državnom odvjetništvu dostavljaju izvješće.


Tagovi

Prometna nesreća Preminuo Motokultivator Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo