Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tugomir Majdak
  • 17.03.2016. 08:20

Tugomir Majdak zamjenik ministra poljoprivrede

Tugomir Majdak je na sjednici Vlade RH imenovan za zamjenika ministra poljoprivrede.

Foto: icv
  • 4.736
  • 455
  • 0

Tugomir Majdak, bivši pročelnik za poljoprivredu Virovitičko-podravske županije, na sjednici Vlade RH imenovan je za zamjenika ministra poljoprivrede.

Majdak je do imenovanja bio zamjenik pročelnika za poljoprivredu Grada Velike Gorice, kao i predsjednik Mreže za održivi razvoj RH.

2013. je imenovan pročelnikom novog Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske županije.

Rad u Ministarstvu poljoprivrede

Tugomir Majdak 1997. godine diplomirao je agronomiju na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, a nedugo nakon toga postao je djelatnik Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu u Zagrebu.

Od 2005. godine radio je u Ministarstvu poljoprivrede gdje je od samog početka bio član Radne skupine za poglavlje pregovora 11. Poljoprivreda i ruralni razvitak. 2006. godine postao je načelnik sektora za upravljanje programima ruralnog razvoja EU gdje radi na programiranju, praćenju i koordinaciji SAPARD i IPARD pretpristupnih programa ruralnog razvoja.

Provedba projekata ruralnih razvoja

Također je radio na poslovima praćenja stanja i pripreme nacrta prijedloga zakona i provedbenih propisa u vezi pripreme i provedbe EU programa iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Bio je predstavnik Ministarstva poljoprivrede RH u Odboru za ruralni razvoj i Stručnoj radnoj skupini za ruralni razvoj Europske komisije u Bruxellesu te član Upravljačkog odbora za provedbu SAPARD i IPARD programa.

Svjetska oračka organizacija

2011. godine je, kao predstavnik Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja bio predsjednik skupštine Stalne radne skupine za regionalni ruralni razvoj zemalja jugoistočne Europe (SWG).

Trenutno obnaša dužnost predsjednika Svjetske oračke organizacije (WPO). Posjeduje 18-godišnje iskustvo u području poljoprivrede i ruralnog razvoja te upravljanju fondovima, programima i projektima. Stručnjak je za međunarodnu i regionalnu suradnju i ima iskustva u programiranju, procjeni i praćenju, izvještavanju i promociji programa ruralnog razvoja EU.

Foto: icv


Tagovi

Tugomir Majdak Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Televizija Slavonije i Baranje d.o.o.

Super TC, Trg slobode 6, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 (31) 203-000, fax: +385 (31) 203-111, e-mail: stv@stv.hr web: http://www.stv.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!