Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Top Agro
  • 01.09.2020. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Top Agro: Na FarmShowu je bilo puno upita za nove brandove, posebno Överum plugove

Uz švedske Överum plugove i danske Konskilde poljoprivredne strojeve, TopAgro je predstavio i Massey zelenu liniju, kao i traktor MF 3709 te šestocilindrični traktor od 140 konjskih snaga serije 7000. 

Foto: Top Agro
  • 508
  • 290
  • 0

Široka je paleta proizvoda koju je na ovogodišnjem FarmShowu predstavila tvrtka TopAgro d.o.o. Kako smo i najavili, švedski Överum plugovi i danski Konskilde poljoprivredni strojevi njihovi su novi prodajni aduti. 

Vice Brzica, prodajni savjetnik ove tvrtke kaže kako je na sajmu bilo dosta upita o ovim strojevima, posebno za plugove, a vjeruje kako će interesa biti sve više. 

"Zadovoljni smo odazivom posjetitelja, s obzirom na čitavu situaciju vezanu uz korona virus. Nismo niti očekivali prijašnje razmjere, a iskreno smo se nadali da će se barem FarmShow održati jer prema svemu, on će biti jedini takav sajam ove godine. Bjelovarski je otkazan, što će biti sa zagrebačkim Sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAgro, ne znamo. No, mi smo kupcima uvijek na raspolaganju, s njima imamo standardnu komunikaciju i preko društvenih mreža, kao i internet stranice", komentira Brzica. 

Serija MF 3700: Novost verzija WF

Mimo spomenutih novih brandova Överum i Konskilde, TopAgro predstavio je i Massey zelenu liniju, kao i traktor MF 3709 te šestocilindrični traktor od 140 konjskih snaga serije 7000. 

Top Agro na FarmShow dovodi i nove brandove - Överum i Kongskilde

"Kod nove serije MF 3700, stvorene za najveću učinkovitost i niske troškove rada, primjenjuju se neki od najmodernijih i najpouzdanijih tehnologija. Učinkoviti pogonski sustavi, poštivanje razine emisija 3B, niska potrošnja goriva, dugi intervali održavanja, impresivne vlačne i podizne snage u kombinaciji s niskim troškovima održavanja - poljoprivredni pogon čini isplativijim", naglašavaju u TopAgro dodavši kako je dostupna u pet različitih izvedbi, a novost je verzija WF, posebno konstruirana za primjene na pašnjaku i u ratarstvu.

Traktor MF 3709

Ovu seriju pogoni nova generacija četverocilindričnih motora, razina 3B, sa 75 do 105 KS, zbog čega je zahvaljujući visokom učinku i dobrom okretnom momentu prikladna za teške radove i radne pribore visoke propusnosti. Njezini Common Rail motori posjeduju dva spremnika broja okretaja (učinkoviti model), odnosno jedan (osnovni model). Time se mogu podesiti često upotrijebljeni brojevi okretaja kako bi se brzo pozvali.  Za specijalni traktor, ovaj je iznenađujuće prostran. Svi upravljački elementi nalaze se na dohvat ruke i zahvaljujući izvanrednoj preglednosti, vozač uvijek vidi usjeve.

Inteligentna tehnologija

U novoj seriji MF 7700 S povezane su inteligentna tehnologija i jednostavna, robusna konstrukcija, čime se značajno povećava produktivnost, a smanjuje potrošnja goriva i emisije štetnih plinova. Svi modeli ispunjavaju standard Tier 4 Final i raspolažu, neovisno o odabranom prijenosu, snagom od +25 KS kroz sustav EPM (elektronička regulacija snage).

Osim toga, ova serija donosi još inovacija, kao npr. novi Fieldstar 5 terminal sa zaslonom osjetljivim na dodir, nove opcije AutoGuide, LED svjetla te važne promjene u detaljima koje daju dodatnu sigurnost za korisnika. Unutrašnji i vanjski dizajn također su izmijenjeni.

Motori su joj zapremnine 6,6 i 7,4 litre najnovije generacije. Motori AGCO Power ispunjavaju najnoviju normu za ispušne plinove Tier 4 Final i imaju sustav pročišćavanja ispušnih plinova treće generacije koji ne zahtijeva nikakvo održavanje. Integracijom SCR sustava i dizelskog oksidacijskog katalizatora izuzetno se učinkovito ispunjavaju strogi zahtjevi.


Fotoprilog


Tagovi

Top Agro Massey Ferguson Inteligentna tehnologija MF 3700


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

Top Agro d.o.o.

Ulica Sv. L. B. Mandića 111, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 297 355, e-mail: info@topagro.hr web: http://www.topagro.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]