Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje plus
  • 01.02.2022. 08:30
  • Osječko-baranjska, Darda

Tihomir Adam novi je predsjednik Uprave Belja

Fortenova grupa objavila je promjene na čelu Belja plus d.o.o.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
  • 1.127
  • 55
  • 0

Na čelu Uprave Belja plus d.o.o. od danas, 1. veljače, je Tihomir Adam

Dosadašnji direktor za praćenje investicija Fortenova grupe na mjestu predsjednika Uprave zamijenit će Andreja Deana. 

Kako su objavili iz tvrtke, Tihomir Adam u sustavu radi od 2007., kada je preuzeo poziciju direktora investicija Agrokora koju je obnašao do 2014. Tada se na mjestu člana Uprave zaduženog za proizvodnju pridružuje Zvijezdi, u kojoj 2017. postaje predsjednik Uprave i vodi kompaniju do veljače 2021. Tijekom razdoblja značajnih promjena u sustavu, tvrtka je pod njegovim upravljanjem ostvarivala izvrsne poslovne rezultate, a uz optimizaciju troškova i jačanje financijske otpornosti kompanije u Zvijezdinom portfelju je zadržana visoka razina inovacija.

Timu Fortenove, na poziciji direktora za praćenje investicija Grupe, Adam se pridružuje 1. veljače 2021.

Andrej Dean, dosadašnji predsjednik Uprave Belja, odlučio je svoju karijeru nastaviti izvan Fortenova grupe. "Ovo je ujedno i prilika da mu se zahvalimo na doprinosu u upravljanju Poslovnim područjem poljoprivreda i vođenju Belja te poželimo i dalje puno profesionalnih i osobnih uspjeha", stoji u objavi. 

Odgovornost za Poslovno područje poljoprivreda do daljnjeg preuzima Fabris Perusko, član upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe.


Tagovi

Tihomir Adam Belje plus d.o.o. Predsjednik uprave Fortenova grupa


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]