Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 09.01.2023. 09:00
  • Brodsko-posavska, Slavonski Brod

Teško ozlijeđen 50-godišnji traktorist

Ozlijeđenom 50-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, te je zadržan na liječenju u bolnici. Detalje nesreće objavila je policija.

Foto: PU brodsko-posavska
  • 515
  • 68
  • 0

Proteklog vikenda dogodila se prometna nesreća u kojoj je 50-godišnji vozač traktora teško ozlijeđen.

Kako je objavila Policijska uprava brodsko-posavska, do nje je došlo 7. siječnja  oko 11.20 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Vinogorske Ulice i Ulice Blagoje Berse. Očevidom je utvrđeno da je 50-godišnjak upravljao traktorom i priključkom krećući se Vinogorskom ulicom, dok se iza njega kretao 27-godišnjak s osobnim automobilom.

"Dolaskom do raskrižja s Ulicom Blagoje Berse vozač traktora je započeo skretati u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, ne vodeći pritom računa o položaju i smjeru kretanja osobnog automobila kojim je upravljao 27-godišnjak, koji je preko uzdužne pune razdjelne crte započeo pretjecanje, pri čemu je došlo do udara prednjeg desnog bočnog dijela osobnog automobila u lijevi bočni dio traktora", navode iz policije.

Nakon toga je, pišu, automobil odbačen na površinu sa sjeverozapadne strane raskrižja (oštetivši dva prometna znaka), a traktor je završio na desnom bočnom dijelu.

U ovoj prometnoj nesreći teško ozlijeđenom 50-godišnjaku pružena je liječnička pomoć, te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici protiv obojice sudionika podnose obavezne prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tagovi

Prometna nesreća Ozlijeđen traktorist Policija PU brodsko-posavska


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]