Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najuzornija seoska žena
  • 16.10.2019. 13:45
  • Karlovačka, Ozalj

Svetlana Bastalić ovogodišnja je najuzornija hrvatska seoska žena

Za mene ste sve pobjednice, ponos hrvatskog sela i cijele Hrvatske, rekla je ministrica poljoprivrede Marija Vučković na 20. Izboru najuzornije hrvatske seoske žene.

Foto: savjetodavna.hr
  • 523
  • 57
  • 0

U subotu, 13. listopada 2019 godine u gradu Ozlju je održan 20. Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.

Natjecalo se 20 žena iz 15 županija. Svaka od njih upoznala je članove žirija sa svojim načinom života te predstavila proizvode sa svojeg OPG-a, a posjetitelji prepune dvorane osnovne škole Slave Raškaj imali su priliku kušati razne delicije.

Članovi žirija koje je predvodio pomoćnik ministrice Zdravko Tušek, imali su izuzetno težak zadatak te su o rezultatima izbora zaista odlučivale nijanse.

Manifestaciju je otvorila ministrica poljoprivrede Marija Vučković, te je istaknula:

“Izbor najuzornije seoske žene izuzetno je važna tradicionalna manifestacija kojom svake godine odajemo i više nego zaslužena priznanja ovim svestranim, impresivnim i predivnim ženama. Njihova angažiranost i doprinos zajednici je vrijedan divljenja. Za mene ste sve pobjednice, ponos hrvatskog sela i cijele Hrvatske!“

Titulu najuzornije ponijela je Svetlana Bastalić iz Virovitičko-podravske županije, titulu prve pratilje Snježana Dianežević iz Zagrebačke županije, a titulu druge pratilje Marijana Podrug iz Šibensko-kninske županije. Organizatori su ove godine po prvi puta dodijelili i dvije posebne nagrade za humanitarni rad i nesebično davanje Jakici Cetinić iz Dubrovačko-neretvanske županije i Violeti Čapo iz Virovitičko-podravske županije.

Čestitke svim hrvatskim seoskim ženama koje su se natjecale. One su ponos i dika cijele Hrvatske. Čestitke i svim onim ženama koje se nisu natjecale, a zaslužuju divljenje. Upravo njih pozivamo da se prijave na 21. Izbor najuzornije hrvatske seoske žene koje će se sljedeće godine održati u Virovitičko-podravskoj županiji.

Izvor: www.savjetodavna.hr


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Izbor najuzornije hrvatske seoske žene Svetlana Bastalić

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo