Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Protest
  • 14.08.2022. 13:05

Sutra ujutru pregovori - ukoliko budu neuspešni, traktori kreću ka Beogradu

Ratari će čekati znak svojih kolega i ukoliko pregovori ne budu zadovoljavajući, kolona traktora će krenuti iz Kragujevca auto-putem E-75 ka prestonici.

Foto: Julijana Kuzmić (ilustracija)
  • 805
  • 706
  • 0

Nezadovoljni poljoprivrednici nastavili su proteste. Banatski ratari blokirali su magistralni put ka Rumuniji, na raskrsnici kod skretanja za Vršac. Paori su se sa svojim traktorima okupili i u Čenti i Lapovu, a najavljen je i još jedan protest u Novom Sadu, prenosi N1.

Kako dalje piše Glas Šumadije, šumadijski poljoprivrednici prošlu noć su proveli u ulici dr Đinđića. Među okupljenima na blokadi bilo je onih koji su spavali u kabinama svojih traktora, naslonjeni na volan, ali i onih koji su noć proveli, što u snu, a što u razgovoru, zaklonjeni fasadom bivše Vojvođanske banke.

Protesti se proširuju, pregovori odloženi za ponedeljak

Milan Milošević ispred blokade u Rači u izjavi za Agroklub rekao je da je dogovoren sastanak sa premijerkom u tehničkoj Vladi Anom Brnabić za sutra u 10h ujutru, na koji će predstavnici poljoprivrednika iz Šumadije kolima otići na pregovore.

Ratari će čekati znak svojih kolega i ukoliko pregovori ne budu zadovoljavajući, kolona traktora će krenuti iz Kragujevca auto-putem E-75 ka prestonici.


Tagovi

Protest Blokada Nezadovoljni poljoprivednici Zahtevi Pokret za Beograd Kolona traktora


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]