Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub 4.0
  • 03.02.2018. 17:45

Stigao je novi Agroklub!

Predstavljamo četvrtu generaciju informacijskog sustava Agroklub

  • 2.271
  • 576
  • 5

Evo ga online! Treći put u novom ruhu, a verzija četvrta. Dame i gospodo predstavljamo novu generaciju Agrokluba i godinu dana rada na novoj verziji - kao nastavak 10 godišnjeg kontinuiranog razvoja. U ovoj verziji najviše smo radili ispod haube, a kao što možete vidjeti i limariju smo malo ušminkali.

Sada bi sve trebalo biti brže, preglednije i ponajviše prilagođeno uređajima nove generacije – mobilnim telefonima i tabletima. Dodatne opcije nudimo i svim vlasnicima većih monitora. Uglavnom, za svakog ponešto. O tome smo pisali ovdje.

Zasigurno će biti i detalja koje smo previdjeli, ali izgovor nam je ona poznata - Tko radi taj i griješi.

Znamo da će trebati i vremena da se svi skupa naviknemo na novo sučelje. Tu primjenjujemo onu - Strpljen - spašen.

Klikajte, probajte i javite nam dojmove na KLUB-u.

Eh da, nužno je da budete prijavljeni kako bi koristili sve opcije.

Uživajte!

Update: Porođajne muke ;)

Gornji tekst sam napisao jutros oko 9 sati i mislio da ću ga objaviti kroz par minuta. BTW. Ekipa razvoja našla se jutros u uredu oko 8 sati nakon što je sinoć sve pripremljeno. Samo se još baza trebala preko noći uskladiti - i to je to. Skripte su bile pripremljene, testirane, pokrenute i na koncu i svoje odradile. Činilo se da sve po pitanju migracije na novi sustav teče glatko. Par postavki na serveru i to je to, novi Agroklub je vani. Pa je bio red da pripremimo i par prigodnih rečenica. Napisao gornji tekst i složio prigodnu grafiku, kad kreće ...

Potpuno svjestan činjenice da će me 50% ženske populacije prezirati zbog korištenja ove poredbe iz podnaslova, moram - jače je to. Trudnoća kod homo-sapiensa traje 9 mjeseci, a kod nas nešto duže. Konkretnije, iza nas je nešto više od godinu dana kako smo započeli radove na novom sustavu. Na kraju svega - porodu - komplikacije. Krenemo s migracijom i u tom postupku nakon jednog krivog klika ostanemo bez čitave nove baze koja se prethodno čitavu noć sinkronizirala sa starom. Murphy i njegovi zakoni često u ICT svijetu znaju pokazati svoje lice. Stari Agroklub je već u međuvremenu isključen.

Nje-sra. Zbrojili smo štetu. Krenuli iznova sa migracijom, pa ostali bez interneta. Više od 4 godine smo u ovim poslovnim prostorima, a upravo ovog vikenda događa se prva i jedina migracija na novog ISP-a, odlazi Metronet dolazi Optima. Baš ovaj vikend. Ništa zato, vadimo telefone, sheramo veze, spajamo se i nastavljamo.

Ni to nije sve. Krešo se znoji jer CentOS u kombinaciji s PHP-om u verziji 7.2 donosi novi set neočekivani problema. Neizvjesnost režemo nožem.

Isti na koncu otklonjen danas u 17:15! Jedan detalj nam je uzeo još nekoliko sati.

Konačno online! ;) Ovaj subotnji Deploy day se pokazao kao D-day ;)

Na koncu nakon komplikacija - rodio se novi Agroklub! Agroklub 4.0!

Čestitam svima!


Tagovi

Agroklub


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.