Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čestitka
  • 25.12.2020. 09:00

Sretan Božić dragi ljudi!

Nikad kraća, a opet nikad duža. Teško zaboravljiva 2020. godina bliži se kraju. Kraju obojenom sjajem Božića.

Foto: Agroklub
  • 118
  • 173
  • 0

Dragi naši, 

sretan vam Božić! Da nam bude manje distanciranja, a više bezbrižnog komuniciranja, osmijeha i onoga čega smo se naslušali ove godine - samo nek je zdravlja. Nakon Uskrsa i najveseliji blagdan dočekujemo sputani mjerama, sluđeni vijestima, neizvjesnošću što će biti s radnim mjestima, proizvodnjom i tržištem. 

Nikad kraća, a opet nikad duža godina, uistinu će biti teško zaboravljiva. Siječanj, veljača, lockdown, tračak ljeta, (blaži) lockdown i evo joj kraja. Donijela je brojne probleme i izazove. Nimalo jednostavna sjetva donijela je ipak dobru žetvu, ali poremećaji na tržištu napunili su svinjce, štale, torove, skladišta i podrume jer potražnje nema ili je slaba. 

U nadi da će ostati tek ružno sjećanje, želimo vam da svoje teškim radom stvorene proizvode što prije i po što boljoj cijeni plasirate, da svi napokon shvatimo vrijednost domaćeg i zajednički krenemo u popravak štete koju nam je donijela pandemija. 

Kao nikad prije treba nam sloga. 

Hvala vam i što nas pratite sve ove godine, podržavate pa i upozoravate na pogreške kojih nismo lišeni. Ona stara i dalje vrijedi, tko radi taj i griješi.

No, jedno sigurno obećavamo, nastavit ćemo se truditi opravdati vaše povjerenje koje nam ukazujete od sad već davne 2008. 

Bila je to godina kada je krenula recesija. Nakon 12 godina stigla je pandemija. Riješili smo prvo, riješit ćemo i drugo. Zajedno, udruženim snagama. 

Dragi naši, sretan vam Božić. 


Tagovi

Čestitka Sretan Božić Agroklub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]