Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 12.10.2017. 12:00

Srebrna medalja John Deere sustavu za kotače!

Na sajmu Agritechnica 2017 John Deere sustav EZ Balasta za kotače je nagrađen sa srebrnom medaljom! Sustav omogućuje svestrane mogućnosti balasta za traktore, bez blokiranja prednje i zadnje hidraulike.

  • 2.587
  • 442
  • 0

U Hanoveru na sajmu Agritechnica 2017 John Deere sustav EZ Balasta za kotače je nagrađen sa srebrnom medaljom. John Deere-ov novi sustav EZ balasta za kotače omogućuje svestrane mogućnosti balasta (težine) za traktore, bez blokiranja prednje i zadnje hidraulike. Sustav fleksibilne raspodjele težine je dizajniran kako bi osigurao veće prijanjanje i manje sabijanje površine.

Fleksibilno prilagođavanje težine utezimaza različite poslove zahtjeva dosta vremena i truda. Sustav EZ balasta za kotače omogućuje korisnicima brzu zamjenu prednjih i zadnih utega kotača bez potrebe za dodatnim alatima. Potrebno je samo pet minuta po kotaču za postavljanje ili skidanje utega te zamjenu može obaviti samo jedna osoba.

Lako kontroliranje ukupne težine

Svaki prednji kotač može biti opremljen sa jednim utegom od 250kg, dok stražnji kotači mogu biti sa dva utega od 250kg, odnosno ukupno 1,5 tonu koja može biti dodana ili uklonjena. Ovisno o prednjem i stražnjem priključenom stroju, rukovatelj je u mogućnosti lako kontrolirati ukupnu težinu bez utjecaja na prednji i zadnji kapacitet podizanja.

John Deere asistent za sustav balasta podržan je preko CommandCenter monitora u kabini

John Deere asistent za sustav balasta podržan je preko CommandCenter monitora u kabini traktora. Kada se odabere odgovorajući prednji i stražnji priključni stroj, sustav preporuča odgovarajući uteg.

U transportu EZ sustav balasta kotača omogućuje rukovatelju da izbjegne nepotrebno povećanje težine traktora i time smanjuje potrošnju do 3%. Pored toga, manja ukupna težina taktora omogućuje povećanje vučne sile, pa je kapacitet transporta uvećan za 9%.

Za više informacija obratite se tvrtki Novocommerce na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

John Deere EZ Balasta Kotači Sustav Agritechnica Nagrada Srebrna medalja Uteg Traktor


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]