Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 22.02.2021. 12:45
  • Varaždinska, Drenovec

Smrtno stradao 39-godišnji traktorist

Policija je izvijestila o novoj tragediji.

Foto: Depositphotos/stokkete (ilustracija)
  • 4.272
  • 420
  • 0

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 19. veljače oko 19 sati u Drenovcu, smrtno je stradao 39-godišnji muškarac.

Kako je javila Policijska uprava varaždinska, vozio je neregistrirani traktor prije stjecanja prava na upravljanje, županijskom cestom iz smjera Jalševca Svibovečkog.

"U jednom je trenutku skrenuo ulijevo i sišao van kolnika na strmu kosinu ruba potoka, uslijed čega se traktor prevrnuo bočno i prikliještio nesretnog vozača", opisuje policija.

Liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja, samo je mogla konstatirati smrt. Za vrijeme trajanja očevida, sve do 21.50 sati, navedena dionica županijske ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Ista policijska uprava taj je dan objavila upozorenje vozačima traktora koji se sa zemljane ceste, gradilišta i sličnih površina uključuju na cestu sa suvremenim kolničkim zastorom da obavezno zaustave vozila i uklone blato sa kotača.

Također apelirali su na vlasnike traktora da osiguraju, tehnički pregledaju svoja vozila, prikolice i druge priključne strojeve, te da osobitu pozornost posvete ispravnosti svjetala, kako bi bili što više uočljiviji u prometu.

U petak, 19. veljače, podsjećamo, PU karlovačka objavila je vijest o stradanju 78-godišnjaka u prevrtanju traktora u vinogradu. 


Tagovi

Tragedija Prevrtanje traktora Smrtno stradanje Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)