Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 13.09.2019. 10:30

SIP osvojio zlatnu medalju za vučeni sakupljač AIR 500 T!

Vučeni sakupljač SIP AIR 500 T u radnom položaju nalazi se sa strane traktora i savršeno je rješenje za sakupljanje travnih ili slamnatih ostataka

Foto: SIP
  • 789
  • 70
  • 0

U Gornjoj Radgoni od 24. do 29. kolovoza 2019. godine održan je tradicionalni međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA, najvažniji sajam u ovom dijelu Europe. Na ovogodišnjem sajmu, u sklopu međunarodnog ocjenjivanja poljoprivrednih strojeva i opreme, SIP je dobio zlatnu medalju za sakupljač SIP AIR 500 T.

"Ponosni smo na nagradu jer nas potiče na kreativnost i inovativnost u razvoju novih proizvoda, a prije svega daje nam zamah da postignemo cilj, a to je biti vodeći proizvođač strojeva za košnju i spremanje trave. U budućnosti će se SIP strojevi istaknuti svojom inovacijom, lakoćom uporabe i robusnom konstrukcijom, koji nude izvrsnu izdržljivost i udovoljavaju potrebama naših korisnika", rekla je Ivanka Belej, direktorica prodaje SIP-a.

Vučeni sakupljač SIP AIR 500 T u radnom položaju nalazi se sa strane traktora i savršeno je rješenje za sakupljanje travnih ili slamnatih ostataka. Pick-up sakupljači SIP AIR omogućavaju visokoučinkovito sakupljanje za zboj bez nečistoća. Inovativno rješenje je sastavljeno od patentirane fleksibilnog uređaja za sakupljanje i transportne trake.

vd
U radu traktor ne vozi po pokošenoj travi, što osigurava veći i kvalitetniji prinos

Kvalitete u koje će vas uvjeriti su:

  • Fleksibilni uređaj za sakupljanje od 5 metara savršeno se prilagođava svim vrstama terena cijelom svojom širinom. U radu traktor ne vozi po pokošenoj travi, što osigurava veći i kvalitetniji prinos.
  • Fleksibilan sustav sakupljanja opremljen je okretnim klizačima, koji osiguravaju izvrsno kopiranje travnjaka te sprječavaju nakupljanje zemlje i ostalih nepoželjnih materijala.

Kratke opruge na rotoru jamče čistoću sakupljenog materijala, što jamči čistoću sakupljene krme čak i na poljima gdje ima kamena.

fv
Savršeno rješenje za sakupljanje travnih ili slamnatih ostataka

Mali promjer rotora omogućava lako podizanje pokošene mase, a rotor iznad njega nježno raspoređuje sijeno na transportnu traku. Na taj način kontaminacija zemljom, kamenom i ostalim nepoželjnim tvarima svedena je na minimum kao i otresanje lista i cvijeta sa stabljike.

Višenamjenska upotreba AIR sustava - stroj učinkovito djeluje na sve vrste usjeva, kratku travu i ostatke kukuruza.

Više informacija o sakupljaču pronađite ovdje ili se obratite tvrtki SIP na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

AGRA SIP AIR 500 T Zlatna medalja SIP Strojevi za košnju


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs