Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HBOR
  • 19.03.2015. 07:20

Sada i preko leasinga do HBOR sredstava

Ovakav model financiranja osobito je prihvatljiv za nabavu opreme i mehanizacije klijentima koji se kandidiraju za sufinanciranje sredstvima poljoprivrednih i ribarstvenih fondova.

Foto: depositphotos, simazoran
  • 1.198
  • 58
  • 0

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) napravila je iskorak u dosadašnjem načinu poslovanja putem poslovnih banaka te započela suradnju s leasing društvima. U cilju povoljnije i jednostavnije nabave opreme, strojeva, gospodarskih vozila i plovila za potrebe malih i srednjih poduzetnika, zaključila je ugovore o okvirnim kreditima s tri leasing društva - Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o., UniCredit leasing Croatia d.o.o. i VB leasing d.o.o.

Sredstva koja će se plasirati putem leasing društava namijenjena su nabavi novih i rabljenih gospodarskih vozila, strojeva, opreme i plovila za nautički turizam. Korisnici kredita mogu biti mali i srednji poduzetnici te ostale fizičke i pravne osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost. Ovim potezom HBOR želi osigurati jednostavniju proceduru nabave rabljene i nove opreme i to po povoljnijim uvjetima.

Kamatnu stopu i rok otplate te ostale uvjete financiranja definirat će leasing društvo.

Svi zainteresirani za korištenje ovakve vrste financiranja mogu se javiti leasing društvima Erste&Steiermärkische S-Leasingd.o.o., UniCredit leasing Croatia d.o.o. ili VB leasing d.o.o. i zatražiti mogućnost financiranja iz sredstava HBOR-a.

U HBOR-u vjeruju kako će ovakav model financiranja biti osobito prihvatljiv klijentima koji se kandidiraju za sufinanciranje sredstvima EU poljoprivrednih i ribarstvenih fondova za nabavu opreme i mehanizacije.

Foto: depositphotos, simazoran


Tagovi

HBOR Leasing društva Gospodarska vozila Financiranje poljoprivrednih strojeva Kamatna stopa EU poljoprivredni fondovi Financiranje mehanizacije


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]