Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRI
  • 25.09.2019. 11:30

Ruža Tomašić imenovana zamjenicom koordinatora Odbora za poljoprivredu (AGRI)

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić na sjednici je kluba zastupnika Europskih konzervativaca i reformista izabrana za zamjenicu koordinatora Odbora za poljoprivredu (AGRI) Europskog parlamenta. 

Foto: europarl.europa.eu
  • 170
  • 37
  • 0

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić na sjednici je kluba zastupnika Europskih konzervativaca i reformista izabrana za zamjenicu koordinatora Odbora za poljoprivredu (AGRI) Europskog parlamenta. 

"Prije izbora obećala sam da ću se, uz ribare, više založiti za naše poljoprivrednike, a kao zamjenica koordinatora cijele jedne grupacije u EP-u imat ću puno veći utjecaj na EU politike u poljoprivredi", napisala je zastupnica na svom facebook profilu. 

Podsjećamo, Ruža Tomašić jedina je od izabranih hrvatskih zastupnika u novom sazovu EU parlamenta najavljivala da joj je želja ući u navedeni Odbor pa spojiti poljoprivredu i ribarstvo koje je zastupala u prošlom mandatu. Još u srpnju uspjela je postati zamjenskom članicom Odbora za poljoprivredu (AGRI). 

"Planiram vrlo aktivno sudjelovati u radu odbora u kojemu ću imati gotovo ista prava kakva imaju puni članovi. Jedina razlika između punog i zamjenskog člana u Europskom parlamentu jeste mogućnost glasovanja, što za mene ne predstavlja nikakvu prepreku u radu budući da ću se s kolegama iz kluba Europskih konzervativaca i reformista (ECR) uvijek biti u mogućnosti dogovoriti da glasujem na zakonodavne prijedloge važne za Republiku Hrvatsku", najavila je tad za Agroklub naša europarlamentarka Ruža Tomašić. 

Nova uloga zamjenice koordinatora Odbora za poljoprivredu (AGRI) Europskog parlamenta, zasigurno daje više prostora za rad i djelovanje u Odboru. 


Tagovi

AGRI Odbor za polojprivredu Ruža Tomašić Europarlamentarka


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije