Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Protest
  • 12.08.2022. 15:05

Ratari: "Nismo zadovoljni ni mi, ni oni" - pregovori se nastavljaju

Došlo je do nekih pomeranja, nismo zadovoljni ni mi ni oni. Mi smo spremni nečeg da se odreknemo, a oni nisu spremni ništa da dodaju, rekao je Mileta Slankamenac ispred Inicijative.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 1.158
  • 1.328
  • 0

Nakon današnjih pregovora, posle novog seta zahteva, između prestavnika Vlade i poljoprivrednika koji protestuju već nekoliko dana u više gradova Srbije, ispred Vlade Vojvodine za medije je dao izjavu Mileta Slankamenac ispred Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije.

"Pregovori su počeli, pa su malo zapeli. Čekamo i dalje odgovor, treba da se vidi sa Ministarstvom finansija i još nekim ministarstvima. Mi smo i dalje u blokadi. Upravo počinje blokada Sombora, Titelski most...Došlo je do nekih pomeranja, nismo zadovoljni ni mi ni oni. Mi smo spremni nečeg da se odreknemo, a oni nisu spremni ništa da dodaju", rekao je Slankamenac u obraćanju medijima.

Odgovarajući na pitanja novinara, poljoprivrednik Inicijative rekao je da je očigledno da država nije učinila šta je mogla i da izgleda da može mnogo više.

"Videćemo ujutru, ali imamo neke ozbiljnije saobraćajnice koje planiramo da blokiramo", rekao je o nastavku blokade.

Podsetimo, protestuju ratari Šumadije, Braničevskog okruga, a i severa Bačke.


Tagovi

Protesti Mileta Slankamenac Pregovori Vlada Blokada


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...