Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter Agrar Mehanizacija
  • 15.01.2023. 13:30
  • Osječko-baranjska, Đakovo

Prodajno-servisni centar za Fendt, Valtru i Ponsse u Đakovu

Vjerujemo da je ovo samo prvi korak na našem uspješnom putu na hrvatskom tržištu, gdje želimo biti blizu svakog našeg kupca, kako rezervnim dijelovima, tako i servisom i stručnim savjetima, kaže Aleš Jenčič.

Foto: Inter Agrar Mehanizacija
  • 4.162
  • 347
  • 0

Ekskluzivni i generalni zastupnik za prodaju i servis traktora Fendt i Valtra te strojeva za strojnu sječu drva Ponsse, otvara svoj prvi prodajno-servisni centar u Hrvatskoj.

Naime, slovenski Interexport d.o.o., koji je do sada kod nas poslovao preko partnera, lani je osnovao tvrtku kći Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. te u Đakovu otvara poslovni kompleks koji pod jednim krovom objedinjuje upravu tvrtke, prodajni centar, centralno skladište rezervnih dijelova i servisnu radionicu.

"Ovo je naš prvi centar u Hrvatskoj i logično je bilo da ga otvorimo u središtu poljoprivrede. Naše dosadašnje iskustvo pokazuje da je vrlo važno biti blizu kupaca te smatramo da je lokacija idealna", napominje vlasnik Interexporta Aleš Jenčič.

Kaže i da smatraju da kupcima vrhunskih strojeva treba ponuditi i vrhunsku uslugu. Iz tog im je razloga važno da  dobiju odgovarajuće usluge prodaje i postprodaje na razini koju brendovi koje zastupaju zaslužuju. Također, objedinjavanjem poslovanja u okviru novoosnovane tvrtke kćeri, osigurali su i nastup na tržištima na kojima su prisutni, odnosno izravnu prodaju, bez posrednika.

Službeno otvorenje poslovnice u Đakovu 

Službeno otvaranje poslovnice u Đakovu je 3. veljače u 12 sati. 

"Vjerujemo da je ovo samo prvi korak na našem uspješnom putu na hrvatskom tržištu, gdje želimo biti blizu svakog našeg kupca, kako rezervnim dijelovima, tako i servisom i stručnim savjetima za razvoj napredne poljoprivrede", ističe naš sugovornik navodeći da trenutno imaju 10 zaposlenika, a još uvijek su otvoreni natječaji za dodatne djelatnike na raznim pozicijama.

Generalni su zastupnik za prodaju i servis traktora Fendt 

"Tražimo osobe koje imaju želju za obrazovanjem, osobnim rastom i ostvarenjem životnih ciljeva. Nastojat ćemo i ovdje stvoriti profesionalan i učinkovit tim s odličnim međuljudskim odnosima", naglašava Jenčič otkrivajući i da je Interexport zastupnik za mnoge premium brendove u regiji, za neke samo u pojedinim zemljama, ali svakako se trude da na tržišta dovedu izvrsne brendove koji omogućavaju učinkovit rad.

"Trenutno u Hrvatskoj zastupamo marke Fendt, Valtra i Ponsse, no svakako ćemo nastaviti razvijati ovo tržište", kaže napominjući da su svakako najzanimljiviji Fendt traktori koji su tehnološki na najvišoj razini, ali jednako su uspješni i u prodaji strojeva Valtra i Ponsse.

Kao i Valtru 

Ne treba, dodaje, zanemariti ni rezervne dijelove i servis, dvije važne komponente koje su ključne za uspješan rad. U novoj jedinici u Đakovu postavit će veliko skladište rezervnih dijelova koji će opskrbljivati ne samo hrvatsko, već i šire, regionalno tržište.

Gradit će i moderne radionice 

Prioritet im je, ponavlja, biti blizu kupca, što ne znači da će biti samo na terenu, već imaju i gradit će moderne radionice koje će hrvatskim kupcima pružati kvalitetnu uslugu. 

"Vjerujemo da ćemo uspješnim startom u Đakovu sebi i poljoprivrednicima u Hrvatskoj omogućiti pronalaženje novih lokacija i u drugim županijama", napominje vlasnik. 

Inače, tvrtka Interexport već dugi niz godina uspješno posluje u Sloveniji kao i njihova podružnica Inter Agrar iz Novog Sada. Očekuju da će Inter Agrar Mehanizacija u Hrvatskoj slijediti dobre prakse iz susjednih zemalja i krenuti istim putem uspjeha.

Te strojeva za strojnu sječu drva Ponsse

"Tome će svakako pridonijeti naše iskustvo i know-how koji smo stjecali godinama te učinkoviti i provjereni procesi rada", zaključuje Aleš Jenčič.  

 


Fotoprilog


Tagovi

Inter Agrar Mehanizacija Aleš Jenčič Interexport Otvaranje poslovnice Prva u Hrvatskoj Poslovnica u Đakovu Fendt Valtra Ponsse


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]