Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Visa i Raiffeisen banka
  • 19.05.2020. 08:00

Prijavite se na konkurs za besplatnu izradu online prodavnice

"Ulažemo u vaše ideje za online biznis", Raiffeisen banka i Visa pozivaju vas da do 21. juna besplatno otvorite svoju online prodavnicu uz uključeno jednogodišnje održavanje, obuku za korišćenje, fotografisanje. Prijavite se na konkurs.

Foto: Depositphotos/stockasso
  • 1.015
  • 51
  • 0

Sva pravna lica sa sedištem u Srbiji kojima je neophodna internet prodavnica do 21. juna ove godine, mogu jednostavno da se prijave na konkurs za podršku i dobiju mogućnost izrade online prodavnice uz besplatno jednogodišnje održavanje, kao i brojne druge pogodnosti.

Visa i Raiffeisen banka a.d. udružile su se i uz tehničku podršku agencije Labnet pružaju malim i srednjim preduzećima mogućnost besplatne izrade online prodavnice uz besplatno jednogodišnje održavanje.

Svi zainteresovani za dobijanje online prodavnice mogu se prijaviti na link OVDE.

"Mala i srednja preduzeća zainteresovana za online prodaju, a koja ispune uslove konkursa, imaće pravo na besplatnu integraciju internet prodavnice, kao i održavanje sajta u trajanju od 12 meseci. Pored toga, biće obezbeđene usluge profesionalnog fotografa i obrade fotografija proizvoda, obezbeđivanje i podešavanje SSL sertifikata, online prodaju i SEO optimizaciju sadržaja ," poručuju iz Raiffeisena.

 

Firme koje nude e-trgovinu imaju priliku da smanje troškove i privuku nove kategorije potrošača, zahvaljujući jednostavnom pristupu širokom spektru roba i usluga. "Ovim projektom želimo da podstaknemo mala i srednja preduzeća da usvoje inovativne načine prodaje i tako unaprede svoje poslovanje, budući da je naša misija da omogućimo pojedincima, privredi i ekonomijama da se razvijaju," navode organizatori.

Konkretan proizvod/brend

  • besplatna integracija internet prodavnice za mala i srednja preduzeća u saradnji sa firmom Labnet;
  • besplatno održavanje internet prodavnice u trajanju od 12 meseci;
  • beneficirani uslovi za prihvat platnih kartica na internet prodajnom mestu, u smislu da nema mesečne naknade ukoliko se ne ostvari granični promet u trajanju od 12 meseci.

Sve detalje konkursa potražite u dokumentu ispod teksta!

Mikro, mala i srednja preduzeća okosnica su razvoja naše privrede, a samo u Srbiji posluje preko 100.000 porodičnih kompanija koje zapošljavaju preko 1.100.000 ljudi. Poslovanje se sve više prebacuje na internet o čemu svedoči podatak da je ukupno 3,6 miliona ljudi u Srbiji svakodnevno na internetu, od toga 31% korisnika interneta kod nas kupuje online.

Kako se prijaviti?

Svake sedmice stručna komisija će birati po pet naših preduzeća koja na najbolji način zadovoljavaju kriterijum kvaliteta dostavljenog poslovnog plana, i koja će dobijati pakete podrške.

Učesnici na konkursu su obavezni da dostave sve informacije koje su zahtevane u formularu za učestvovanje na linku OVDE.

Pobednici konkursa će nakon završetka nedelje u kojoj su dostavili prijave, biti obavešteni o svojoj nagradi. Na konkursu imaju prava da učestvuju sva pravna lica registrovana na teritoriji Republike Srbije.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na mejl adresu: pos@raiffeisenbank.rs.


Foto prilog


Dokumenti


Tagovi

Visa Raiffeisen banka Konkurs Izrada sajta Mali proizvođači Internet prodavnica Labnet


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)