Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isplaćene potpore
  • 10.02.2015. 10:35

Prigovor na odluke isplaćenih potpora za 2012!

Donosimo tekst univerzalnog Prigovora na Odluke isplaćenih potpora iz 2012. godine koje svako pojedinačno OPG ili PG (koje to želi) treba poslati na APPRRR!

Foto: depositphotos.com
  • 3.582
  • 430
  • 0

Izvršni Odbor Udruge OPGH Život potvrdio je tekst univerzalnog Prigovora na Odluke isplaćenih potpora iz 2012. godine koje svako pojedinačno OPG ili PG (koje to želi) treba poslati na APPRRR (čija je adresa navedena u dopisu).

Udruga Život je na volonterskoj osnovi izradila tekst ovog jedinstvenog dokumenta kao pomoć svim poljoprivrednim proizvođačima koji žele Agenciji za plaćanja uputiti prigovor.

Na mjestima označenim žutom bojom, računalom treba unijeti osnovne podatke o OPG ili PG (obrt), a također na mjestu koje je označeno žutom bojom treba prepisati one odluke koje je to konkretno gospodarstvo dobilo. Netko ima više, netko manje, ali u pravilu, skoro svako PG ima više od jedne odluke na AGRONET-u.

"Svatko bi morao poslati ovaj prigovor Agenciji i to čim prije, preporučeno s povratnicom. Toliko je u ovom trenu Udruga Život mogla učiniti za svoje članove", navode iz odbora Udruge.

Formular Prigovora na Odluke isplaćenih potpora možete naći ispod teksta.

Foto: depositphotos.com


Dokumenti


Tagovi

Izvršni Odbor Udruga Život Prigovor Odluka isplaćenih potpora APPRRR AGRONET OPG Agencija za plaćanje


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]