Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tužna vijest
  • 21.02.2021. 11:20
  • Osječko-baranjska, Osijek

Preminuo je Zlatko Pavošević

U osječkom KBC-u jutros je preminuo Zlatko Pavošević - Pavoš.

Foto: Zlatko Pavošević
  • 13.509
  • 3.319
  • 2

Jutros je od posljedica komplikacija uzrokovanih zarazom korovavirusa Covid-19 u 71. godini života u osječkom KBC-u preminuo Zlatko Pavošević, dugogodišnji medijski djelatnik.

Grafičar po struci, pekao je zanat u nekadašnjoj osječkoj Štampi, nakon čega u Glasu Slavonije niz godina obavlja poslove voditelja odjela tehničke pripreme. Uređivao je i agrarni časopis Nova Zemlja i bio dugogodišnji direktor poljoprivrednog sajma u Bizovcu.

Od osnutka 2001. godine, pa sve do mirovine vodio je marketing poljoprivrednog časopisa Agro Glas. Uvijek aktivan, umirovljenje je iskoristio da bi opet radio, ovaj put na izdavanju agro tiskovine Nova Zemlja i izvještavanju s nebrojenih gradskih događanja. Svestrani suradnik i prijatelj Agrokluba i član Društva agrarnih novinara Hrvatske.

Uvijek prisutan na događanjima s fotoaparatom u ruci, poznat po širokom vokabularu protkanim finim gradskim manirima i njegovom zaštitnom znaku, bijeloj kapi i žutom ili crvenom šuškavcu. Aktivan na društvenim mrežama, a često u dobrom društvu, koje bi on nerijetko znao oslikati, ukrasiti epitetima o ljepoti i radosti druženja.

Zbogom Zlaja naš, čuvaj nam nebeske vinograde i njive.

Obitelji iskrena sućut.


Tagovi

In memoriam Zlatko Pavošević Glas Slavonije Agro Glas Nova Zemlja Agroklub DANH


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)