Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 27.02.2014. 17:37

Predstavljanje noviteta na sajmu u Gudovcu

Posjetite članice Klastera poljomehanizacije na 17. Proljetnom sajmu u Gudovcu od 28. do 30. ožujka 2014.

  • 764
  • 90
  • 0

Bliži nam se proljeće, a s njim počinju i proljetni sajmovi. Jedan od sajmova koji nam slijedi je 17. Bjelovarski proljetni sajam u Gudovcu koji je ujedno izvrsna prilika na kojoj članice Klastera poljomehanizacije mogu pokazati na jednom mjestu svoja tehnološka dostignuća.

Nekoliko članica Klastera poljomehanizacije izlagat će svoj prodajni program te će svi zainteresirani posjetitelji moći vidjeti strojeve i porazgovarati sa stručnim osobljem koje će im odgovoriti na sva pitanja te pružiti najbolje savjete o potrebnoj mehanizaciji ovisno o veličini gospodarstva. Razboritim ulaganjem u dobra - strojeve štedite i vrijeme i novac jer su inovacije temelj uštede u budućnosti.

Klaster poljomehanizacije okuplja najrelevantnije proizvođače poljoprivredne mehanizacije u Hrvatskoj koje ulaganjem u razvoj proizvoda i međusobnom suradnjom teže unapređenju agrara.

Na proljetnom sajmu u Gudovcu možete potražiti Pecku, Labinprogres, Hittner, Proizvodnju opruga Dežanovac te Megametal.

Ovom prigodom članice su osigurale niz promotivnih aktivnosti s kojima će potencijalnim kupcima pokazati kvalitetu i integritet svog proizvodnog asortimana.

Tvrtka Megametal proizvodi rasipače mineralnih gnojiva, traktorske freze, voćne preše, kosilice - malčere, kiper vilice za bale, krunjače kukuruza, kotlove za kuhanje, mlinove čekićare, kiper vilice za bale. Kvalitetu svojih proizvoda temelje na kontinuiranom praćenju tržišta te komunikacijom sa kupcima gdje uz njhova povratna mišljenja razvijaju i tehnički usavršavaju proizvodni proces. Mega metal je pripremio popust na kupovinu mehanizacije za sve posjetitelje sajma.

Tvrtka Pecka bavi se proizvodnjom poljoprivrednih strojeva, izradom dijelova poljoprivrednih strojeva, reparacijom poljoprivrednih strojeva i kamionskih prikolica, tokarskim i glodačkim uslugama, strojnim brušenjem, izradom zupčanika i lančanika, izradom alata.

Pecka također tradicionalno izlaže na sajmu u Gudovcu, a njihov izložbeni prostor biti će popunjen sa sjetvospremačima s 4 reda opruga, lakim i teškim drljačama, podrivačima... Naglasak će biti stavljen na podrivače sa 5 i 7 radnih tijela koji spadaju u nove proizvode. Osim podrivača ovom prigodom istaknut će i valjak koji je vrlo bitan za kvalitetnu obradu tla odnosno usitnjavanje zemlje. Kao dodatnu ponudu imaju prijevoz robe do kupca, te svakako dvogodišnje jamstvo na proizvod. Svim svojim kupcima Pecka osigurava servis i rezervne dijelove. Popust za kupovinu na Bjelovarskom sajmu iznosi 10%.

Tvrtka Hittner predstaviti će svoj šumski i poljoprivredno komunalni asortiman iz kojeg bi izdvojili novi proizvod "Lovac mraza H-210" za sprečavanje štete od mraza u voćarstvu, povrtlarstvu i cvjećarstvu. Osim lovca mraza posebno mjesto zauzimaju i traktori EcoTrac 21, 30 i 40 te ostali poljoprivredni priključci. Posjetite Hittnerov štand, saznjate odgovore na sva Vaša pitanja i ostvarite popuste prilikom kupovine mehanizacije.

Labinprogress TPS bavi se proizvodnjom i prodajom poljoprivredne mehanizacije - traktora, motokultivatora, motokopačica, motokosačica, priključaka i alata. Bitan segment poslovanja je i inženjering u poljoprivredi, ekologiji i obnovljivim izvorima energije te proizvodnja dijelova za automobilsku industriju.

Kontinuiranim usavršvanjem djelatnika, ulaganjem u kapacitete Labinprogres gradi temelje pozicije vodećeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na području Srednje i Jugoistočne Europe.

Upotrebom najsuvremenije tehnologije, POD - Proizvodnja opruga Dežanovac proizvodi različite vrste opruga, poljoprivredne mehanizacije i rezervne dijelove za poljopriverdnu mehanizaciju koje plasira na tržište Hrvatske i ostalih zemalja članica Europske unije.

Investiranjem u nova tehnološka rješenja za proizvodnju opruga koja temelje na vlatitim znanjim i iskustvu, kupnjom novih strojeva za obradu metala i površinske zaštite POD Dežanovac prati svjetske trendove.

Posjetite članice Klastera poljomehanizacije na 17. Proljetnom sajmu u Gudovcu, uvjerite se u kvalitetu hrvatskog proizvoda i unaprijedite Vaše poslovanje. Ovo je izvrsna prilika da se na jednom mjestu upoznate sa svim dostignućima i inovacijama hrvatskih proizvođača vrhunskih strojeva.


Tagovi

Sajam Inovacije Popust Poljoprivredna mehanizacija Podrivač Valjak Traktor


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo