Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belarus MTZ
  • 13.01.2015. 13:30

Povrat novčanih poticaja za Belarus traktore!

Panex – AGM d.o.o. ponovno ovlašteni zastupnik traktora Belarus MTZ za Hrvatsko tržište!

  • 8.389
  • 316
  • 0

Tvrtka Panex AGM d.o.o. iz Čakovca bavi se prodajom traktora, poljoprivrednih strojeva i priključaka te rezervnih dijelova, ali i servisom. U njihovom bogatom asortimanu pronaći ćete marke poput YTO, Foton, INO, Agromehanika, POD, MIO, Gomark i brojne druge, a nedavno su svoj asortiman dodatno proširili sa ponovnim sklapanjem ugovora za zastupstvo sa renomiranim proizvođačem traktora iz Minska - Belarus MTZ.

Bjeloruska kvaliteta dostupne cijene!

Belarus traktori su bjeloruski traktori koji se proizvode od 1946. godine u tvornici MTW u Minsku. Radi se o traktorima s dugogodišnjom tradicijom na našem tržištu, a koje je oduvijek karakterizirala izuzetna kvaliteta, snaga, izdržljivost, učinkovitost i pouzdanost. Najpoznatiji Belarus traktori su MTZ modeli koji se proizvode od 1953. godine. Trend je da su ovi traktori sve češća pojava na našim poljima, najprije zbog njihovih pristupačnih cijena.

Za sve traktore iz ponude Panex AGM ima osigura servis i rezervne dijelove. Jamstveni rok na traktore je 12 mjeseci.

Panex - AGM d.o.o. u svojoj ponudi nudi upravo MTZ liniju Belarus traktora namijenjenih za zahtjevno europsko tržište, sa najnovijim ekološkim motorima serije 4 i 5. Stupanj ispušnih plinova kod tih traktora je IIIA i IIIB.

Povrat novčanih poticaja za kupovinu Belarus traktora!

U ponudi se nalaze traktori od 49KS do 212KS, a sve njih karakterizira bogata osnovna oprema koja je uračunata u cijenu. Traktori ulaze u skupinu traktora europskih proizvođača, na kojima se ostvaruju sva prava u smislu povrata novčanih poticaja za kupovinom sredstvima europskih fondova. Ostvaruju se povrati od 50 - 75% na prodajnu cijenu.

Neki od MTZ modela koje ćete pronaći u Panex AGM asortimanu su idući:

MTZ 923.5

Više modela možete potražiti u oglasniku tvrtke Panex AGM na Agroklub.com!

Traktori Belarus MTZ ulaze u skupinu najjeftinijih traktora po konjskoj snazi, koji se mogu prodavati na zahtjevnom europskom, a i našem tržištu, a da zadovoljavaju sve tražene uvjete prilikom registracije koji se odnose na sigurnost rada i ekološko očuvanje prirode.

Panex AGM prodaju traktora vrši preko vlastite maloprodajne mreže (u Čakovcu, Cerju Nebojse - kod Ivanca i Virju ), kao i preko veleprodaje u Čakovcu. Za sva dodatna pitanja i informacije o modelima javite se stručnom osoblju tvrtke Panex AGM d.o.o. na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Panex AGM Belarus traktori MTZ traktori Čakovec Minsk Bjelorusija YTO Foton POD MIO Gomark Tvornica traktora Kupovina traktora Europski fondovi Povrat novčanih poticaja


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]