Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hit
  • 16.12.2022. 10:30

Povješao pršute na konstrukciju plastenika - fotografija postala hit

Ima li netko sadnice za prodat?, piše među brojnim humorističnim komentarima korisnika društvene mreže.

Foto: Facebook/Imocki crnjaci
  • 304
  • 113
  • 0

Na Facebook stranici "Imocki crnjaci" objavljena je fotografija koja je ubrzo privukla pažnju korisnika te društvene mreže. Netko je povješao svinjsko meso za sušenje na konstrukciju plastenika u vrtu. Iako je autor nepoznat slika je brzo postala hit.

"Dobro da je ostavija vrata otvorena da ima promaje", jedan je od komentara. I dok su neki pisali kako ljepši plastenik još nisu vidjeli drugi su primijetili da je bolje okićeno nego božićna jelka.

"Mašala što je rodio", našalili su se mnogi, a zanimalo ih je ima li ograda naponom, u dvorištu kakav pas i koja je točna lokacija.

"Friška nevista kuvala raštiku s mesom i zvala svekra da se pohvali. Tamo raštika i kokoš. Svekar će njoj: Pa znaš li ti da kokoš i raštika ne mogu u bašti skupa kamoli u loncu. Na ovoj slici je sve po PS-u", našalio se jedan komentator s obzirom na to da u plasteniku ispod pršuta ima i raštike

"Ima li netko sadnice za prodat?", također piše među brojnim humorističnim komentarima korisnika spomenute društvene mreže.


Tagovi

Imocki crnjaci Pršuti Facebook Komentari


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]