Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predavanja za poljoprivrednike
  • 08.01.2016. 12:45

Poticaj tek nakon edukacije

Proizvođači koji su upisani u ekološki registar moraju odslušati 18 sati predavanja. U protivnom neće dobiti sredstva iz Programa ruralnog razvoja.

Foto: depositphotos.com
  • 3.772
  • 572
  • 0

Tijekom prva tri mjeseca ove godine Savjetodavna služba provodit će razne edukacije namijenjene poljoprivrednicima. Proizvođači koji su upisani u ekološki registar moraju odslušati 18 sati predavanja. U protivnom neće dobiti sredstva iz Programa ruralnog razvoja.

"Poljoprivrednici će učiti o svim mjerama koje služe za očuvanje prirode, tla i voda. Na području Požeško-slavonske županije edukaciju je obvezno pohađati oko dvije stotine poljoprivrednika stoga ih pozivamo da se odazovu. Predavanja će se održati u Lipiku, Brestovcu, Pleternici i Čaglinu", rekla je Đurđica Kšenek, rukovoditeljica Savjetodavne službe Požeško-slavonske županije.

Osim ekoloških proizvođača, edukaciji moraju prisustvovati i poljoprivrednici koji su u posljednjem zahtjevu za poticaj upisali agro-okolišne mjere. Sva predavanja su besplatna, a termine održavanja potražite na internet stranici Savjetodavne službe.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Savjetodavna služba Upisnik ekoloških proizvođača Edukacije Agro-okolišne mjere Đurđica Kšenek Požeško-slavonska županija


Autorica

Maja Đurić

Više [+]

Novinarstvom se bavi već nekoliko godina, a specijalizacija su joj poljoprivredne teme. Suradnica je mnogih medija vezanih za agrar.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]