Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Priznanje za izniman doprinos
  • 24.12.2016. 09:00

Posebno priznanje autoru Vjekoslavu Hudolinu

Nagrađeni autor, vođen svojim iskustvom, marljivošću i predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donosi uvijek aktualne vijesti iz poljoprivrednog svijeta.

  • 4.388
  • 908
  • 0

Informacijski sustav Agroklub svom je autoru Vjekoslavu Hudolinu dodijelio priznanje za poseban doprinos projektu na području Hrvatske u 2016. godini.

Vjekoslav Hudolin inženjer je poljoprivrede sa 35-godišnjim iskustvom u profesionalnom novinarstvu. Danas voćar koji u obiteljskom kolekcijskom voćnjaku uzgaja oko 260 starih sorata jabuka i krušaka nedavno je objavio knjigu "Dobre priče - reportaže i zapisi" koju je pripremio sa suprugom Anđom.

Riječ je o knjizi sa 184 stranice, format B5, sa četrdesetak odabranih reportaža, zapisa i intervjua koje je posljednje dvije godine objavljivao na stranicama Agrokluba, najvećeg hrvatskog poljoprivrednog internetskog portala. Malo je reći, no čitatelji su to itekako prepoznali, njegove priče su pune prirodnih ljepota, povijesti, udruženih pothvata, obiteljskog zajedništva pa i neobičnih ljudi.

Knjiga "Dobre priče", plod je suradnje Vjekoslava Hudolina i Agrokluba

"U svojoj novinarskoj karijeri, od 1980. godine do sada, radio sam ili surađivao s mnogobrojnim medijima, s nekima sam bio u profesionalnom radnom odnosu, s drugima kao suradnik, a ova mlada ekipa je jedna od najkorektnijih do sada. Užitak je raditi s njima, plod te korektne suradnje je i knjiga Dobre priče", rekao je naš nagrađeni autor.

Sustav Agroklub na usluzi je poljoprivrednim proizvođačima od osnutka 2008. godine do danas te u njemu predano rade brojni novinari, agronomi, urednici, programeri i ekonomisti. Agroklub kontinuirano raste iz godine u godinu; i sadržajno i po broju servisa i usluga, ali i po broju korisnika informacija i usluga. Samo ove godine, informacijski sustav ostvario je više od 8,5 milijuna posjeta od strane više od četiri milijuna korisnika.

Nagrađivanje autora prerasta u tradiciju

Zasluga je to 13 zaposlenih, kao i brojnih vanjskih suradnika koji svojim angažmanom i entuzijazmom vrijedno služe proizvođačima hrane. Oni su često donosili promjene u sektoru, inicirali pozitivne pomake, ukazivali na primjere pozitivne prakse te bili ponosni dio projekta. Ovim putem izdvojili smo najzaslužniju od njih.

"Nagrađeni autor vođen svojim iskustvom, predanošću poslu te novinarskom znatiželjom, donosi uvijek aktualne vijesti iz poljoprivrednog svijeta. Također, svojim aktivnostima potiče održivi razvoj ruralnog prostora, ukazuje na nužne društvene promjene te višekratno nesebično pomaže u promicanju rada i inicijativa informacijskog sustava Agroklub", naglasio je prilikom dodijele priznanja Vedran Stapić, suvlasnik Agrokluba.

Namjera dodjele posebnog priznanja je zahvala autoru, ali i dodatni poticaj za sve dionike ovog sustava. Organizatori očekuju da u budućnosti ovaj događaj preraste u svojevrsnu tradiciju.


Tagovi

Vjekoslav Hudolin Naj autor Agroklub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]