Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cijene goriva
  • 19.12.2022. 13:30

Ponovo padaju cijene goriva - znatno niža i litra plavog dizela

Vlada RH je danas donijela Uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata kojom se cijene goriva od sutra drastično smanjuju.

Foto: Maja Celing Celić
  • 1.271
  • 155
  • 0

Na telefonskoj sjednici Vlade RH koja je održana danas donesena je Uredba o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata kojom se cijene goriva od sutra drastično smanjuju.

Naime, kako se i najavljivalo, cijena benzina past će ispod 10 kuna po litri, a znatno će pojeftiniti i dizel, plavi dizel kao i plin.

Tako će nova cijena plavog dizela od sutra biti 7,20 kuna što je smanjenje za 75 lipa u odnosu na prethodni tjedan. Dizelsko gorivo bit će isto toliko jeftinije, a litra će koštati 10,84 kn.

Najviše pada cijena benzinu i to za čak 97 lipa tako će litra koštati 9,63 kune. Nove cijene plina su 9,24 kn/kg UNP za spremnike (smanjenje 0,62 kn/l) te 13,49 kn /kg UNP za boce (smanjenje 0,62 kn/l).

Iz Vlade su podsjetili na to da nema njihovih mjera cijene bi iznosile 12,83 kn/l za dizelsko gorivo, 8,10 kn/l za plavi dizel, 11,09 kn/kg UNP za spremnike te 15,82 kn/kg UNP za boce.


Tagovi

Cijene goriva Vlada RH Plavi dizel Benzin Plin Dizelsko gorivo


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]