Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Via Adriatica
  • 14.05.2021. 15:30

Pokrenuta kampanja Staze su ljudi – Budi i ti dio aVAnture

Izrada “all-in-one” mobilne aplikacije, logičan je korak u razvoju staze, koju će ove godine pohoditi rekordan broj hodača i biciklista.

Foto: Via Adriatica
  • 75
  • 7
  • 0

U sklopu projekta Via Adriatica, pokrenuta je kampanja "Staze su ljudi! – Budi i ti dio aVAnture!“.

Kako navode iz Via Adriatica, cilj je prikupiti sredstva za izradu aplikacije koja će pomoći korisnicima da u svakom trenutku mogu pristupiti ključnim informacijama o stazi, što će im olakšati snalaženje i kretanje po njoj. 

Osim domaćim izletnicima i planinarima, bit će dostupna i stranim turistima koji će putem nje dobiti informacije o kulturno-povijesnim te prirodnim znamenitostima u područjima kojima prolaze. 

"Izrada “all-in-one” mobilne aplikacije, logičan je korak u razvoju staze, koju će ove godine pohoditi rekordan broj hodača i biciklista", ističu u priopćenju.

Inače, projekt Via Adriatica je prva hrvatska dugometražna pješačko-biciklistička staza, koja povezuje istarski rt Kamenjak s rtom Oštra na Prevlaci. Staza duga 1100 kilometara prolazi kroz nacionalne parkove, strogi rezervat prirode, značajne krajobraze i cijeli niz drugih zaštićenih područja i kulturnih dobara. Dotiče riječne tokove te sve priobalne planine i planinske masive. 

Kao takva predstavlja novi turističko-pustolovni koncept, koji su prepoznali planinari i zaljubljenici u prirodu iz Hrvatske i inozemstva. U 2020. godini, pješačka staza dobila je svoju biciklističku inačicu Via Adriatica Bike.

Kampanja će, napominju trajati 30 dana, a o čemu se sve radi možete pogledati u videu ispod teksta.


Tagovi

Via Adriatica Kampanja Staza Aplikacija


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.