Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za zemljište
  • 21.10.2015. 16:50

Podružnica Agencije za zemljište u Križevcima

U križevačkoj podružnici obavljat će se poslovi vezani uz državno zemljište s područja čak sedam županija.

Foto: Grad Križevci
  • 327
  • 13
  • 0

Agencija za poljoprivredno zemljište otvorila je podružnicu u Križevcima. Nalazi se u Ulica Ivana Zakmardija Dijankovečkog 5 i u njoj je zaposleno šest djelatnika koji će obavljati poslove vezane uz raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem za područje Koprivničko-križevačke, Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije. Za predstojnicu podružnice na javnom natječaju, izabrana je inženjerka agronomije Tanja Lasić Jašarović.

U križevačkoj podružnici obavljat će se administrativni, stručni i tehnički poslovi vezani uz korištenje državnog poljoprivrednog zemljišta, njegovo raspolaganje, promet i okrupnjavanje kao i vođenje evidencija zakupnika te drugi poslovi u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu.

Trenutno se obrađuju zahtjevi za privremeno korištenje zemljišta i pripremaju javni pozivi za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u navedenim županijama. Kontakt podaci podružnice APZ-a u Križevci su:

  • Telefon: 048/617-720, Fax: 048/617-724 i e-mail: info.krizevci@zemljiste.mps.hr

Foto: Grad Križevci


Tagovi

Agencija za poljoprivredno zemljište Križevci Podružnica Tanja Lasić Jašarović Koprivničko-križevačka županija Međimurska županija Varaždinska županija Krapinsko-zagorska županija Zagrebačka županija Sisačko-moslavačka županija Karlovačka župani


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.