Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donacija
  • 16.04.2016. 12:00

Plastenici i motokultivatori za male proizvođače

Ukupna vrijednost doniranih sredstava iz programa EU poplavljenim područjima iznosi više od 65.000 KM, a donirana su 43 mala poljoprivredna proizvođača.

Foto: Opština Šamac
  • 130
  • 3
  • 0

Plastenici, motokultivatori i sadni materijal za 43 korisnika, malih poljoprivrednih proizvođača s područja Opštine Šamac, donirani su iz programa EU poplavlјenim područjima. Ukupna vrijednost doniranih sredstava po javnom pozivu iznosi više od 65.000 KM, izvijestila je na svojim stranicama Opština Šamac.

"Ovo je jedna u nizu pomoći EU opštini i u toku je aktivnost na raspodjeli i montiranju 21 plastenika, podjeli sadnog i sjetvenog materijala i motokultivatora", rekao je načelnik Odjelјenja za privredu Milan Simić.

Simić kaže da je po tom javnom pozivu konkurisalo preko 700 polјoprivrednih proizvođača, a nakon toga su objavlјena još dva poziva za sadni i sjemenski materijal. Radi se, dodao je, o sitnim polјoprivrednim proizvođačima koji imaju male prihode, nemaju zaposlenja, odnosno nemaju prihod uopšte. Izbor korisnika radile su komisije UNDP.

Foto: Opština Šamac


Tagovi

Opština Šamac Donacija Plastenici UNDP


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]