Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 21.02.2023. 10:30
  • Brodsko-posavska, Vrpolje

Pijani traktorist: Udario automobile pa pobjegao

Počinio je čitav niz prekršaja, navodi policija koja ga je zadržala i na otrježnjenju.

Foto: Depositphotos/thomas_koschnick.gmx.de (ilustracija)
  • 306
  • 91
  • 0

Prometna nesreća nakon koje je sudionik napustio mjesto događaja, dogodila se u Šamačkoj ulici u Vrpolju prošlu nedjelju u 19:05 sati, objavila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 24-godišnjak, pod utjecajem alkohola s 1,36 promila, i prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao traktorom s priključenom prikolicom, koja nije registrirana i tehnički pregledana te za koju nije sklopio ugovor o osiguranju.

"Utvrđeno je da traktorist nije za kretanje koristio isključivo kolnik, već je desnim dijelom traktora i prikolice, prešao na kolni ulaz udarivši u dva parkirana osobna automobila, kojima su prethodno upravljale 43-godišnjakinja i 59-godišnjakinja", objavili su iz policije.

Nakon toga je, navode, napustio mjesto događaja prometne nesreće, te nije razmijenio podatke s vlasnicama oštećenih automobila, no policijski službenici su ga ubrzo zaustavili i zadržali u policiji na otrježnjenju.

Radi se o recidivisti protiv kojeg policijskih službenici podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tagovi

PU brodsko-posavska Alokohol Traktorist Prometna nesreća Automobili


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]