Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 30.11.2019. 10:30
  • Brodsko-posavska, Batrina

Pijan (79) automobilom udario u traktor, traktorist na mjestu poginuo

U stravičnoj nesreći izgubljen je još jedan život.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
  • 1.484
  • 111
  • 0

U stravičnoj nesreći koja se jučer dogodila u Batrini, smrtno je stradao vozač traktora. Do nesreće je, navodi Policijska uprava brodsko-posavska, došlo 29, studenog, oko 15.50 sati, u Ulici Cerije.

"Očevidom koji je proveo zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s policijskim službenicima je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da se 79-godišnji vozač osobnim automobilom kretao zapadnom prometnom trakom, od sjevera prema jugu. Ispred njega se istom prometnom trakom i u istom smjeru kretao traktor (neregistriran i bez registracijskih oznaka) kojim je upravljao 58-godišnjak. Dok se kretao prometnom trakom, 79-godišnji vozač je zbog nedovoljnog držanja razmaka u jednom trenutku udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio traktora uslijed čega je od jačine udara došlo do zanošenja traktora, a potom i slijetanja s prometne trake u kanal.

Pri slijetanju je došlo do otpadanja prednjeg kotača prilikom čega je 58-godišnji vozač ispao iz traktora u kanal, pod stražnji kotač traktora koji ga je pregazio. Na mjestu događaja 58-godišnjak je smrtno stradao", navodi policija.

Alko-testom utvrđena je kod 79-godišnjeg vozača automobila koncentracija alkohola u organizmu od 0,94 promila nakon čega je uhićen i doveden u policijsku postaju, a protiv njega policijski službenici podnose kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Tagovi

Smrtno stradao Traktor Policija Tragedija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]