Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PickUp
  • 29.11.2017. 12:00

PickUp vozila - Poljoprivrednici daju prednost Rangeru

Prema provedenoj anketi, između šest ponuđenih modela pick up vozila, najviše glasova osvojio je Ford Ranger.

Foto: ford.hr
  • 3.483
  • 241
  • 0

Kada su u pitanju pick up vozila, prednost dajete Ford Rangeru. Pokazuju to rezultati naše ankete u kojoj smo vas, podsjećamo, pitali koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo. Birati ste mogli između šest najboljih pick up vozila koji se trenutačno mogu naći na hrvatskom tržištu, a koje smo predstavili u nekoliko prethodnih tjedana - VW Amarok, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max, Ford Ranger, Nissan Navara i Toyota Hilux.

Prema anketi, od 321 glasa, 33% pripalo je Ford Rangeru, Toyoti Hilux 20%, VW Amaroku 18%, Isuzu D-Max 12% i po 9% dobili su Mitsubishi L200 i Nissan Navara.

Rezultati ankete

Ford je odavno prisutan na hrvatskom tržištu, a kako navode, upravo ovaj automobil je izdržljiva i praktična alternativa sve popularnijem SUV-u. S nosivosti od 1.269 kg (bruto kapacitet nosivosti ovisi o odabranom modelu i dostupnosti na tržištu), vuče čak do 3.500 kg (160 KS/200 KS 4x4s s vučnom osovinom i kočnicom prikolice).

Koji pick up izabrati za svoje gospodarstvo?

Riječ je o vozilu na koje se možete osloniti u najtežim radnim uvjetima i koje će obaviti najteže poslove što ga čini idealnim suputnikom našim poljoprivrednicima na polju. Cijena Ford Ranger Single Cab XL kreće se od 193.235 kuna.

Za kojeg god se ipak na kraju odlučili, ne treba zaboraviti prednosti kupovine pick upova financijskog tipa - zbog statusa gospodarskog vozila ova se kategorija priznaje kao porezno priznati trošak, a plaćeni PDV koristi se kao odbitak pretporeza.

Foto: ford.hr


Tagovi

Pickup Gospodarska vozila Anketa


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).