Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pecka
  • 05.02.2019. 16:30

Pecka d.o.o. preselila u Velimirovac

U novom poslovnom prostoru očekuju zamah za daljnji rast, a najavljuju promjene u prodajnom i proizvodnom programu

Foto: Vedran Stapić
  • 1.228
  • 246
  • 0

Poznati zeleni priključci za predsjetvenu obradu tla od sada se proizvode na novoj adresi u Velimirovcu kod Našica. U Markovcu nam je bilo pretijesno, pa smo se odlučili za investiciju i preseljenje u nove poslovne prostore, rekao je Danijel Bestvina direktor tvrtke Pecka d.o.o.

Ovih su dana uselili u prostor nekadašnje pilane kod crkve u obližnjem Velsu, kako ovo mjesto od milja nazivaju Našičani. Preselili smo samo 2 kilometra dalje, kaže Bestvina i dodaje kako su bili u situaciji da na staroj lokaciji više nisu mogli odgovoriti zahtjevima tržišta.

U špici sezone smo uvijek nekoliko kupaca morali odbiti, jer nismo mogli dovoljno proizvesti, zbog problema s prostorom i organizacijom. Danas primjerice radimo i priključke od 10 i više metara radnog zahvata (širine) dok smo tamo radili do 7,2m. Jednostavno nismo mogli veće.

Dobra je to podloga za daljnji razvoj, a i velika je to investicija za ovu obiteljsku tvrtku koja zapošljava 20-ak djelatnika. Dobili smo kredit Erste banke preko HBOR-ovog ESIF programa, što nam je omogućilo relativno nisku kamatnu stopu, odnosno mali trošak zaduživanja. Tim smo sredstvima realizirali i kupnju i renoviranje i adaptaciju nove lokacije. Imamo oko 2 hektara placa i više od 1000 kvadrata uredskih, proizvodnih i skladišnih prostora. Tu je danas na jednom mjestu prodaja, proizvodnja i reparacija rabljenih priključaka, a Bestvina najavljuje i širenje prodajnog asortimana s proizvodima drugih proizvođača.

Novitet u ponudi - Pecka gruber 

Osim u trgovačkom segmentu iz Pecke poručuju da će ove godine na tržištu predstaviti i novi proizvod koji do sada nije bio dio njihove ponude. Riječ je o gruberu u lakšoj i težoj izvedbi, a čiji se prvi primjerci očekuju u prodaji u ljeto ove godine.

Inače, ova tvrtka na godinu proizvede od 200 do 250 priključaka, a procjenjuju kako će nova lokacija pozitivno utjecati i na povećanje proizvodnog potencijala.

Od sada ih možete naći na adresi Alojzija Stepinca 119, Velimirovac, 31500 Našice, a zvati na novi broj telefona 031 380 390.

PS. Da kojim je slučajem Halid pisao ovaj tekst, vjerujem da bi usput fićukao onu: Sve isto je, ali ništa isto nije. ;)


Tagovi

Danijel Bestvina Pecka Velimirovac Našice Predsjetvena obrada tla


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Pecka d.o.o.

Alojzija Stepinca 119, 31500 Velimirovac, Našice, Hrvatska
tel: 031/380-390, e-mail: info@pecka.hr web: http://www.pecka.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P