Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bio Pharm Vet
  • 12.07.2017. 15:30

Otvorena nova web trgovina za poljoprivrednu opremu

U Bio Pharm Vet trgovini se može pronaći sva potrebna oprema za farme za uzgoj svih vrsta životinja, radni alati, veterinarska oprema, električni pastiri, kao i proizvodi za hranidbu životinja!

  • 3.191
  • 207
  • 0

Bio Pharm Vet Grupa već pune 24 godine sudjeluje u uspjehu svih vodećih hrvatskih tvrtki u segmentu stočarstva i proizvodnje stočne hrane kao relevantan partner koji nudi cjelovita rješenja za stočarsku proizvodnju.

Potaknuti sve većom digitalizacijom u svim područjima ljudskog djelovanja tako i u poljoprivredi, Bio Pharm Vet učinio je korak naprijed i otvorio specijaliziranu web trgovinu namijenjenu svima onima kojima se bave poljoprivredom kao i onima koji tek počinju.

U trgovini se može pronaći sva potrebna oprema za farme za uzgoj svih vrsta životinja, radni alati, veterinarska oprema, električni pastiri, kao i proizvodi za hranidbu životinja.

Pronađite velik izbor električnih pastira

Veliki izbor proizvoda

Na web adresi www.poljoprivredna-oprema.hr možete pronaći preko 700 različitih proizvoda iz područja peradarstva, govedarstva, svinjogojstva, ovčarstva i kozarstva, veterinarsku opremu i električne pastire. Po povoljnim cijenama pronaći će te brojne proizvode kao što su sprejevi za opravak kože životinja, hranilice, pojilice, zaštitnu odjeću, radne rukavice i čizme, rasplodnu opremu, mliječne zamjenice, odnosno sve što će vam trebati da opremite svoje gospodarstvo.

U slučaju da vam virmansko plaćanje ne odgovara ili niste spremi odmah platiti cijeli iznos, web trgovina nudi i kartično plaćanje na rate!

Stručan tim i dugogodišnje iskustvo

Pronađite dodatke za hranidbu peradi

U radu web trgovine i same tvrtke sudjeluje i osmeročlani tim stručnjaka čija je zadaća savjetovanje poljoprivrednika iz svih segmenata stočarske proizvodnje i hranidbe životinja. U zadnjih 24 godine sudjelovali su u opremanju i savjetovanju mnogobrojnih manjih poljoprivrednih gospodarstava, ali i velikih farmi kao što su Žito, Belje, Valipile, Koka d.o.o i OSATINA GRUPA d.o.o..

Kartično plaćanje na rate

U slučaju da vam virmansko plaćanje ne odgovara ili niste spremi odmah platiti cijeli iznos, web trgovina nudi i kartično plaćanje na rate.

Za više informacija obratite se na jedan od sljedećih kontakata:

BIO PHARM VET DIGITAL d.o.o.
Medvedgradska 1c, Zagreb
01/4666-718
poljoprivredna.info@bio-pharm-vet.hr
www.poljoprivredna-oprema.hr


Tagovi

Bio Pharm Vet Web trgovina Stočarstvo Oprema Hrana Veterinarska oprema

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer