Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 07.05.2019. 07:30
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Osvojite ulaznice za Poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

Osvojite po dvije ulaznice za 86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

Foto: Vedran Stapić
  • 1.226
  • 198
  • 0

Agroklub vas i ove godine u suradnji sa Novosadskim sajmom vodi na 86. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite biti dio jednog od najvećih događaja u sektoru agrara u ovom dijelu Europe, možete osvojiti 5 x 2 ulaznice.

O sajamskoj manifestaciji

Međunarodni poljoprivredni sajam će biti održan od 11. do 17. svibnja na Novosadskom sajmu, a jedan od najatraktivnijih segmenata je izložba poljoprivredne mehanizacije, koja će ove godine biti još veća u odnosu na prethodne i prostirat će se na oko 35.000 četvornih metara.

Od 11. do 17. svibnja, sliku presjeka agrara dat će 1.518 tvrtki, institucija i organizacija koje dolaze iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države. Prvi put Poljoprivredni sajam ima i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja, a to su Italija i Tunis. Prvi puta se organizira i Izložba genetskih potencijala na kojoj će biti prezentirane autohtone pasmine stoke. Poslije više od 20 godina ima 17 kolektivnih izložbi.

Kako osvojiti ulaznice?

Agroklub će obradovati pet najsretnijih čitatelja besplatnim ulaznicama za dvije osobe, a sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratak aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do petka, 10.05. ujutro u 9h, a dobitnike ćemo odabrati slučajnim izborom (random.org).

Sretnećemo dobitnike obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na Sajam dobitnici će morati ponijeti osobnu iskaznicu, koju će pokazati na glavnom ulazu kod info pulta.

Sretno i vidimo se na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu!


Tagovi

Agroklub 86. Međunarodni sajam Poljoprivredni sajam Novi Sad Ulaznice


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]