Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vjenčanje
  • 12.12.2021. 18:00

Organizirao svadbu ispod šest John Deere kombajna

Nije bilo lako dobiti strojeve u vrijeme žetve, a za slaganje konstrukcije šatora je trebalo dva dana.

Foto: Vanderfield/Facebook
  • 8.876
  • 1.306
  • 1

Australac Kingsley Vandersee stručnjak za preciznu poljoprivredu u Vanderfieldu i obožavatelj John Deere-a, organizirao je svoju svadbu na jedinstven način - u velikom šatoru čiju su konstrukciju činili kombajni prepoznatljive zelene boje. Ovom akcijom želio je odati počast i svom pokojnom djedu Gordonu Vanderseeju koji je 1963. godine osnovao spomenutu tvrtku Vanderfield za distribuciju poljomehanizacije, piše queenslandcountrylife.  

Prisjećajući se proslave vjenčanja u Old Rainworth Fort na periferiji Queenslanda, Kingsley i njegova novopečena supruga Chloe kažu da izgradnja tako jedinstvenog mjesta nije bila jednostavna stvar. 

Čarobno, zar ne? 

Bila su potrebna dva dana za postavljanje šatora koji je bio raspoređen na šest kombajna John Deere S-serije, točnije na njihovim produženim cijevima za istovar. Koristili su četiri modela S770, jedan S670 i jedan S780, a posudio ih je od prijatelja i susjeda.

Postojalo je samo jedno pravilo – strojevi su morali biti zeleni, a dobiti heder u vrijeme žetve nije bilo lako. Trebalo im je dva dana da poslože tri glave i pričvrste prilagođenu ceradu na ispružene puževe.

Supruga Chloe nije dolazila iz poljoprivredne obitelji, ali je cijenila rad koji je uložen u projekt njezina supruga i jako joj se svidjela cijela instalacija. U svatovima se zabavljalo 120 gostiju.


Tagovi

John Deer Kombajn Vjenčanje Svadba pod kombajnom Kingsley Vandersee Vanderfield


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]