Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • POD Dežanovac
  • 20.10.2016. 10:30

Od sada poljoprivredne dijelove kupujte od kuće

Proizvodnja opruga Dežanovac uvela je novosti u poslovanju te otvorila Internet trgovinu. Sada iz udobnosti fotelje možete naručivati željene proizvode, kojih u ponudi Internet trgovine ima oko 3 tisuće!

  • 3.048
  • 141
  • 0

Internet trgovina u današnje vrijeme više nije nepoznanica i sve se više širi na hrvatskom tržištu. Stoga je i Proizvodnja opruga Dežanovac, svom poslovanju pridodala ovakav oblik poslovanja.

U sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava "Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva" koji je financiran u okviru IPA programa Europske unije za Hrvatsku-Regionalna konkurentnost, u prosincu 2014. godine, uspješno su implementirali Internet trgovinu u poslovanju tvrtke.

Trenutno se na internet trgovini nalazi oko 3.000 proizvoda, no ponuda iz dana u dan raste. Mogu se pohvaliti velikim asortimanom rezervnih dijelova strojeva, remenja, ležajeva, vijčane robe, kardanskih dijelova, igračaka kao i mnogih drugih popratnih alata i dijelova potrebnih svakom poljoprivrednom gospodarstvu. Naravno, ni opruge nisu izostavljene te se gotovo cijeli asortiman nalazi na internet trgovini, s popratnim skicama i kataloškim brojevima.

Pratite akcije i rasprodaje na web shopu!

Narudžbe se obrađuju svakim radnim danom od ponedjeljka do petka 7.30-15.30 h, te subotom od 8.00-13.00 h. Dostava se vrši svakim radnim danom osim vikendom i najčešće u najkraćem mogućem roku od 1-3 dana od dana potvrde narudžbe. Plaćanje se vrši internet uplatom ili plaćanjem pouzećem na kućnom pragu kupca.

Tvrtka nudi veliki asortiman proizvoda

Također možete pratiti akcije i rasprodaje putem prijave na Obavijesti/Newsletter ili putem Facebook profila. Sve upite i prijedloge možete poslati na: webshop@pod.hr.

Kako bi asortiman rezervnih dijelova bio bliže kupcu, otvorili su maloprodajnu trgovinu u Bošnjacima, pored Županje. Osim rezervnih dijelova, kako originalnih tako i zamjenskih, kupac će dobiti informacije i o poljoprivrednim strojevima. Ono što bi istaknuli i po čemu su poznati je i generalno zastupništvo proizvođača Poettinger. Briga o kupcu se nastavlja i putem servisa, kako u garantnom, tako i izvan garantnog roka! Svu tu bogatu ponudu možete pronaći i na drugoj adresi: J.J. Strossmayera 28, Bošnjaci ili na telefon: 032/524-407.
Na donjoj karti možete vidjeti kako ćete najlakše doći do njih.


Fotoprilog


Tagovi

POD Internet trgovina Web shop Opruge Rezervni dijelovi Narudžbe Dostava


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]