Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 15.02.2014. 18:10

O ruralnom razvoju na Tjednu EU fondova

Posljednji dan Tjedna EU fondova namijenjen je ruralnom razvoju i korištenju EU fondova u tu svrhu

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
  • 307
  • 29
  • 0

Zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol otvorit će posljednji dan Tjedna EU fondova "Ruralni razvoj i EU fondovi". Danas, 14. veljače 2014. s početkom u 10 sati u Hotelu International u Zagrebu govoriti će o pripremi Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. i fondovima EU, koji će biti na raspolaganju poljoprivrednicima u ovom programskom razdoblju.

Pokrovitelj današnjeg dana Tjedna EU fondova je mađarsko veleposlanstvo. Stručnjaci Ministarstva ruralnog razvoja Republike Mađarske sudjelovat će u raspravama i panelima kako bi primjerima i iskustvima iz svoje zemlje pomogli hrvatskim kolegama i budućim korisnicima fondova EU.

Tjedan EU fondova zajednički organiziraju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, institucije uključene u sustav upravljanja i kontrole korištenja sredstava strukturnih instrumenata, Hrvatska gospodarska komora te veleposlanstva pojedinih zemalja članica Europske unije radi razmjene iskustva o mogućnostima korištenja strukturnih i investicijskih fondova Europske unije u financijskom razdoblju 2014.-2020., prema pojedinim tematskim područjima.

Cilj ovog petodnevnog događaja je predstavljanje prioriteta ulaganja RH u idućem financijskom razdoblju, prikaz primjera dobre prakse zemalja članica te razmjena iskustva kroz panel diskusije između hrvatskih i stručnjaka zemalja članica.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell


Tagovi

Tjedan EU fondova Snježana Španjol Zagreb Mađarska Ruralni razvoj Program ruralnog razvoja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]