Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • eGAP
  • 18.11.2013. 08:57

Novo! eGAP u verziji 2.0

eGAP, aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje doživjela je brojne nadogradnje i izmjene

  • 1.351
  • 208
  • 0

Internet aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje eGAP doživjela je čitav niz promjena, a sada je dostupna i u poboljšanoj verziji 2.0, pod istim imenom. U novoj verziji eGAP aplikacije, fokus je na pozitivnijem iskustvu korisnika te korištenju na svim raspoloživim platformama od osobnih računala, tableta pa sve do pametnih telefona nove generacije.

Poboljšano korisničko iskustvo

U cilju lakšeg i još bržeg korištenja eGAP aplikacije napravljene su brojne izmjene. "Uzeli smo u obzir sve mailove i telefonske pozive naših korisnika, kao i pitanja sa prezentacija, a sve to kako bi kreirali bolje i učinkovitije korisničko sučelje" rekao nam je Frano Šašvari, glavni razvojni inženjer eGAP aplikacije. "Proširili smo i prostor koji donosi informacije te na taj način u prvi plan postavili rezultate rada naših korisnika. Izbornik je ostao na istom mjestu, filter za prikaz podataka je dodatno poboljšan, a svi korisni izvještaji sada se nalaze u donjem dijelu Vašeg ekrana", nastavlja Frano.

Krvna slika Vašeg gospodarstva - eGAP naslovnica

Naslovnica je doživjela potpuno novi oblik. Nakon prijave na eGAP, korisnici odmah pred sobom, sve infomacije koje čine presjek stanja gospodarstva, imaju na jednom mjestu - od strukture nasada, rezultata berbe/žetve, dinamike aktivnosti do stanja resursa i zadnjih aktivnosti. Mnoštvo korisnih informacija, jednostavno prikazanih - sve na jednom ekranu.

Dizajn primjenjiv na svim uređajima

eGAP je doživio i ozbiljna poboljšanja u cilju korištenja na uređajima nove generacije; mini prijenosnicima, tablet računalima i najrazličitijim smartphone uređajima. Sada, kada je brzi internet prisutan gotovo svugdje, a bez ovisnosti o žicama, korisnici podatke o proizvodnji mogu unositi dok rade u svom traktoru, kao što šalju poruku ili obavljaju poziv. Tehnologija na ovaj način ispunjava svoje osnovne funkcije - optimizaciju procesa te uštedu vremena i novca.

Malim proizvođačima potpuno besplatno korištenje

S novom verzijom nema više funkcionalnih ograničenja u besplatnoj verziji aplikacije, tako da sada svi mogu koristiti napredne opcije vezane primjerice za integriranu proizvodnju ili GlobalGAP certifikate. Kreirani su i dodatni izvještaji/opcije unutar unosa podataka.

Uz sve izmjene, slogan ove aplikacije se još više potvrđuje - eGAP, jednostavno i korisno


Tagovi

EGAP Nova verzija Frano Šašvari


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]