Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 20.09.2013. 14:36

Nove isplate iz IPARD programa

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je dvije nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa

Foto: RGBStock.com
  • 510
  • 47
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je dvije nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za završena ulaganja u sklopu mjere 302Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti“ i mjere 101Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“.

Korisniku OPG Merklin Marinela isplaćeno je 556.875,00 kn za ulaganje u rekonstrukciju postojećeg objekta u svrhu prenamjene u objekt za bavljenje ruralnim turizmom u Istri (na fotografiji dolje). Korisniku Z.U.R.K. d.o.o. isplaćeno je 164.991,87 kn za ulaganje u pripremu tla za podizanje trajnog nasada borovnica te podizanje ograde. Ovim ulaganjem u Primorsko-goranskoj županiji, poboljšala se kvaliteta i količina postojeće proizvodnje te se povećala konkurentnost na tržištu.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do sada je isplatila preko 208 milijuna kuna kroz IPARD program.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

IPARD Borovnice Ruralni turizam Merklin Marinela APPRRR Z.U.R.K. d.o.o.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]