Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 09.07.2019. 10:30
  • Krapinsko-zagorska, Lešće

Mještani zatekli prevrnut traktor i beživotno tijelo muškarca

Dok je u Hrvatskoj u prevrtanju kombajna 58-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, u susjedstvu su uz prevrnuti traktor zatekli i beživotno tijelo muškarca. 

Foto: PU krapinsko-zagorska
  • 9.817
  • 652
  • 1

Poljoprivredni radovi su na vrhuncu, a s njima, nažalost, stižu i crne vijesti. No, dok je u Hrvatskoj u prevrtanju kombajna 58-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, u susjednoj BiH su uz prevrnuti traktor zatekli i beživotno tijelo muškarca. 

Naime, Policijskoj stanici Krupa na Uni u susjednoj BiH, jučer (08.07.2019.) oko 11 sati mještani su prijavili da je na nekategoriziranom putu, u blizini zaseoka Budimiri, općina Krupa na Uni, zatečen prevrnut traktor u čijoj neposrednoj blizini se nalazi beživotno tijelo muškarca. Tamošnja policija utvrdila je da se na putu Hašani - Potkalinje, u blizini zaseoka Budimiri, između 1 i 11 sati, dogodila prometna nezgoda slijetanje s ceste traktora marke "Ursus", kojim je upravljao D.M. iz Krupe na Uni, a koji je tom prilikom smrtno stradalo. Naložena je obdukcija tijela, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Banjaluci.

Na području Policijske uprave krapinsko-zagorske, pak, 1. srpnja, oko 17.50 sati u Lešću, došlo je do prevrtanja radnog stroja – poljoprivrednog kombajna kojim je upravljao 58-godišnji hrvatski državljanin.

"Prilikom vršenja radova žetve na nizbrdici poljoprivredne površine došlo je do prevrtanja kombajna, najprije na desnu stranu a potom i na krov. Kombajnom je upravljao 58-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola, s 1,43 promila alkohola u organizmu, koji je vozilom Hine medicinske pomoći prevezen u OB Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede", priopćila je policija..

Prevrtanje traktora uzelo tri života, stradale baka i unuka (5) i 18-godišnjak

Mokar teren, vrućina, umor... dovoljni su razlozi da prilikom vožnje stroja dođe do nesreće. Zato budite oprezni i poduzmite sve kako do nesreće ne bi došlo. 


Tagovi

Prevrtanje traktora Prevrtanje kombajna Policija Nesreća


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs