Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 28.04.2020. 16:30

Massey Ferguson ponovo pokreće proizvodnju u francuskom Boveu

Massey Ferguson objavljuje da su 27. aprila 2020. godine uvedene pojačane zdravstvene mere i prilagođeni proizvodni procesi za bezbedno i održivo ponovno pokretanje proizvodnje u svom pogonu u francuskom Boveu.

Foto: Austro Diesel
  • 885
  • 43
  • 0

Massey Ferguson objavljuje da su 27. aprila 2020. godine uvedene pojačane zdravstvene mere i prilagođeni proizvodni procesi za bezbedno i održivo ponovno pokretanje proizvodnje u svom pogonu u francuskom Boveu. Proizvodne aktivnosti su prekinute od 17.  marta 2020. godine.

Massey Ferguson se od početka krize frontalno suočio sa pretnjom od strane virusa korona kako bi osigurao bezbednost timova, distributera i kupaca i istovremeno osigurao kontinuiranu podršku za distributere i kupce u cilju pružanja podrške poljoprivredi i time zaštitu snabdevanja hranom u ovim vremenima neizvesnosti. Uporedo s tim su sprovedene inicijative kao što su donacije zdravstvenom sistemu maski, rukavica, kombinezona i 3D štampanih zaštitnih vizira.

Preduzete sve zaštitne mere za sigurno poslovanje

Od februara su upravni odbori kompanija AGCO i Massey Ferguson doneli značajne mere, kao što je udaljeni rad, ukoliko to posao dozvoljava ili zaštitne mere koje premašuju preporuke zdravstvenih organa ukoliko je potrebno prisustvo na licu mesta, kao u skladištu rezervnih delova u mestu Ennery (Francuska).

"Kada danas, ponovo pokrećemo proizvodnju u našem pogonu u Boveu, nećemo praviti kompromise u pogledu zdravlja naših zaposlenih. Ponovno pokretanje proizvodnje je apsolutno presudno za održivost celokupnog poslovnog okruženja, ali mora da usledi pod optimalnim i postojanim uslovima. Iz tog razloga je omogućeno ovo ponovno pokretanje, jer smo mogli da ispunimo dva kritična uslova", rekao je Tijeri Lote, potpredsednik i direktor Massey Fergusona za Evropu i Bliski Istok.

"Kao prvo, moramo biti u stanju da osiguramo zdravlje i bezbednost naših zaposlenih putem pojačanih preventivnih mera koje su utvrđene sa našim internim timovima, predstavnicima sindikata i našim medicinskim savetnicima. U ove mere spadaju provera temperature za svakog zaposlenog, održavanje bezbednog rastojanja, raspoloživost maski i drugih uređaja za zaštitu i dezinfekciju, nova organizacija rada, intenzivno čišćenje i dezinfekcija okruženja, ne samo u proizvodnom delu, već i u kancelarijama", naglasio je Tijeri Lote.

U ove mere zaštite spadaju provera temperature za svakog zaposlenog, održavanje bezbednog rastojanja

S druge strane i kako bi se osiguralo sprovođenje i održivo ponovno pokretanje, moramo osigurati da svi naši dobavljači, koji stoje pred istim izazovima, budu u stanju da vrše isporuku potrebnih delova i komponenti kako bi proizvodnja mogla da teče bez novih prekida. Massey Ferguson timovi i upravljanje materijalom svakog dana rade punom snagom, na tome planiraju ponovno pokretanje u tesnoj koordinaciji sa proizvodnjom i dobavljačima.

"Zaista sam ponosan i računam na sposobnosti, angažman i kreativnost naših timova kako bi nas uspešno vodili kroz ovu krizu. Naš timski duh i naš transparentan dijalog sa našim sindikatima zaposlenih je bio presudan kako bismo osigurali fleksibilno, bezbedno i etapno ponovno pokretanje aktivnosti u Boveu", dodao je Tijeri Lote

Tim iz Bovea je obavio sjajan posao da bi obezbedio zdravstvene i bezbednosne uslove

Torsten Dener potpredsednik i generalni direktor AGCO za Evropu i Bliski Istok napominje: "Naši zaposleni čine sve kako bi mogli ponovo da počnemo proizvodnju mašina koje su potrebne našim distributerima i kupcima u kritičnom periodu rane obrade zemljišta i sezoni žetve."

Tim iz Bovea je obavio sjajan posao kako bi se obezbedili kako zdravstveni i bezbednosni uslovi tako i stabilno, pouzdano i održivo snabdevanje komponentama od strane dobavljača. Ceni se njihov naporan rad i zajedništvo kako bi pomogli poljoprivrednicima u tome da svet i dalje snabdevaju visokokvalitetnom hranom.

Za više informacija o distribuciji mašina i delova Massey ferguson, obratite se kompaniji Austro Diesel na dole navedene kontakte!


Tagovi

Austro Diesel Bove Pokretanje proizvodnje Massey Ferguson Tijeri Lote Torsten Dener


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.