Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 19.11.2018. 15:00

Massey Ferguson odlikovan pečatom "Najbolje iz Njemačke"

Massey Ferguson je prema studiji financijskog časopisa FOCUS MONEY najbolji brend traktora u Njemačkoj

Foto: Austro Diesel
  • 898
  • 107
  • 0

Na velikom testu njemačkih brendova, koji je po prvi put proveo njemački Institut za menadžment i ekonomska istraživanja (IMWF) na inicijativu financijskog časopisa FOCUS MONEY, Massey Ferguson je zauzeo 7. mjesto u kategoriji kamiona i gospodarskih vozila te time zasjeo na prvo mjesto proizvođača traktora

Na testu koji se provodio od 01.prosinca 2017. do 31.svibnja 2018. ocjenjivalo se 34 milijuna glasova kupaca iz online i društvenih medija o 20.000 brendova i tvrtkama iz 254 industrijske grane u Njemačkoj. Podaci su se skupljali iz 350 milijuna online izvora: 143 milijuna stranica s vijestima, 123 milijuna internetskih stranica, 24 milijuna foruma, 42 milijuna blogova, 7 milijuna priopćenja za medije, 7 milijuna potrošačkih stranica i mnogih kanala društvenih medija. 

Massey Ferguson - najomiljeniji na internetu

Besplatno dostupni online izvori pretraživani su pomoću najmodernije tehnologije i umjetne inteligencije prema pozitivnim, neutralnim i negativnim izjavama u kontekstu opisanih brendova. Neovisno o omjeru cijene i kvalitete, usluge i kvalitete, spremnosti preporuke, povjerenja u brend ili simpatiji, stvoren je indeks kojim se prikazuje koliko je pozitivan odjek pojedinog brenda. Studiju je znanstveno popratila Međunarodna škola za menadžment (ISM).

Izjave o Masseyju Fergusonu koje su se tijekom razdoblja istraživanja mogle analizirati pokazale su najpozitivniji odjek među svim podacima o proizvođačima traktora u Njemačkoj te dovele Massey Ferguson na prvo mjesto prema Social Listeningu, odnosno omiljenosti na Internetu.


Christian Forster, direktor prodaje Masseya Fergusona za Njemačku i Švicarsku izjavio je: "Raduju nas ovo odlikovanje koje nagrađuje našu usmjerenost prema visokim vrijednostima. Studija koja je to popratila kompleksna je koliko i jednostavna i zbog toga iznimno zanimljiva." 

Potvrđena i dokazana snaga brenda

Kad se pomoću najmodernijih sredstava analizira skoro čitavi digitalni svijet Njemačke te se nakon toga dobije ocjena, ispočetka se to čini vrlo apstraktnim i neutemeljenim u stvarnosti. Međutim, kad se nakon toga pobliže pogleda metodika, a posebno zadnje dvije faze analize u kojima se istraženi odlomak teksta jednostavno podijeli na dva dijela, i to na pitanja "koji se brend spominje" i "kojim tonom odiše odlomak teksta - pozitivnim, neutralnim ili negativnim", rezultat postaje jezgrovit i uvjerljiv. 

"Dosad jednostavno nije bilo tehnički moguće sustavno istraživati toliko pojedinih izvora, odnosno izjava. Uz dužnu skromnost raduje nas naš rezultat jer on odgovara suštini povratnih informacija kupaca koje ja i moji kolege stalno dobivamo pri svakoj vrsti osobnog susreta s njima. S druge strane rezultat odražava kontinuiranu, ali i teško mjerljivu snagu brenda Masseya Fergusona," zaključuje Christian Forster.

Studiju "Najbolje iz Njemačke“ proveo je u suradnji s časopisom Focus Money i tvrtkom Deutschlandtest Institut za menadžment i ekonomska istraživanja (IMWF) Međunarodne škole za menadžment (ISM). 

Priznanje "Najbolje iz Njemačke" u društvu se smatra se pečatom kvalitete visoke orijentiranosti prema kupcima i pozitivne kulture brenda. Ostale informacije o studiji i sve rezultate možete pronaći na www.deutschlandtest.de.


Tagovi

Focus Money Deutschlandtest Institut Rezultati Njemačka Massey Ferguson Traktor Christian Forster


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]