Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ausro Diesel
  • 10.05.2018. 12:15

Massey Ferguson noviteti na Novosadskom sajmu!

Model MF 5710 i MF 5711 Global, NOVO - ove godine prvi put predstavljanje u Srbiji!

Foto: Agroklub/Vedran Stapić
  • 1.313
  • 62
  • 0

Bliži nam se 85. Poljoprivredni međunarodni sajam u Novom Sadu, koji će i ove godine okupiti brojne izlagače, koji će imati priliku da predstave posetiocima svoje proizvode i poslovne novitete. Osim susreta sa izlagačima, posetioci će moći da prisustvuju i brojnim prezentacijama, predavanjima, okruglim stolovima i konferencijama.

Na Poljoprivrednom sajmu izlaže i kompanija Austro Diesel, generalni zastupnik vodećih proizvođača traktora Massey Ferguson za Balkan, koja će posetiocima predstaviti bogatu ponudu traktora i kombajna. Ljubitelji poljoprivredne mehanizacije imaće priliku da vide i upoznaju se sa karakteristikama izloženih mašina najsavremenije tehnologije, ali će moći i da ih isprobaju.

Austro Diesel izložbeni asortiman na sajmu:

Ovako je bilo prošle godine na štandu Austro Diesela (foto: Aleksandra Kekić)

Na sajmu isprobajte MF 5710 i MF 5711 Global

Austro Diesel će na sajmu u Novom Sadu, između ostalog, predstaviti i novitete. Naime, radi se o seriji MF 5700 sa poznatim Dyna 4 prenosnikom, sada na raspolaganju za četvorocilindrične modele MF 5710 i MF 5711. 

Ove najnovije dopune proširuju Massey Fergusonovu seriju Global, koja sada klijentima nudi još širi izbor između upravljanja bez kvačila Dyna 4 prenosnika i lakog rukovanja sa postojećim, najmodernijim 12x12 mehaničkim prenosnikom. Opremljeni su mnoštvom savremenih karakteristika, uključujući hidraulične komande za lakši rad, što ih čini savršenim za rad sa utovarivačem.

Za više informacija o nastupu na predstojećem sajmu i svim modelima kompanije Austro Diesel, obratite se njihovom stručno-prodajnom timu na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Novosadski sajam Poljoprivredni sajam 2018 Austro Diesel Massey Ferguson


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u