Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 28.04.2020. 16:30

Massey Ferguson nastavlja proizvodnju u Beauvaisu uz pojačane mjere opreza

U Massey Ferguson tvornici u Beauvaisu uvedene su pojačane zdravstvene mjere i proizvodni postupci za sigurnu i održivu proizvodnju.

Foto: Austro Diesel
  • 1.047
  • 218
  • 0

Massey Ferguson obavještava da su 27. travnja 2020. uvedene pojačane zdravstvene mjere i prilagođeni proizvodni procesi za siguran i održiv nastavak proizvodnje u tvornici u Beauvaisu. Proizvodne aktivnosti bile su u prekidu od 17. ožujka 2020.

"Massey Ferguson već se na početku krize suočio s prijetnjom koronavirusa kako bi jamčio sigurnost svojemu timu te istovremeno neprekinutu podršku distributerima i kupcima, kako bi poljoprivreda ostala očuvana, a opskrba hranom zajamčena u ovom dobu neizvjesnosti. Istodobno smo provodili inicijative poput doniranja maski, rukavica, kombinezona i 3D ispisanih vizira zdravstvu", naglasili su iz tvrtke.

vd
Na prvom je mjestu moći jamčiti zdravlje i sigurnost svih naših zaposlenika, rekao je Thierry Lhotte 

Od veljače je uprava AGCO-a i Masseya Fergusona donosila dalekosežne mjere poput rada na daljinu, kada priroda posla to dopušta ili mjera zaštite koje nadilaze preporuke zdravstvenih tijela u slučaju da je potrebno biti prisutan na mjestu poput distribucijskog skladišta zamjenskih dijelova u Enneryju u Francuskoj.

Pokretanje proizvodnje odlučujuće za održivost poslovnog okruženja

"Ponovnim pokretanjem posla u tvornici u Beauvaisu, nećemo činiti nikakve kompromise kada je u pitanju zdravlje naših zaposlenika. Ova je strategija aposlutno odlučujuća za održivost cijelog poslovnog okruženja, ali mora se odvijati pod optimalnim i postojanim uvjetima. S radom smo mogli krenuti jer ispunjavamo ta dva kritična uvjeta", izjavio je Thierry Lhotte, potpredsjednik i izvršni direktor Masseya Fergusona za Europu i Bliski istok.

MF i dalje na dobrom putu: Nastavlja isporuku strojeva i rezervnih dijelova

"Na prvom je mjestu moći jamčiti zdravlje i sigurnost svih naših zaposlenika pomoću pojačanih preventivnih mjera koje smo utvrdili zajedno s našim timovima, sindikalnim zastupnicima i medicinskim savjetnicima. U te se mjere ubrajaju kontroliranje temperature svakoga zaposlenika, poštivanje sigurnog odstojanja, dostupnost maski i druge zaštitne opreme, nova organizacija rada, intenzivno čišćenje i dezinfekcija okoline, ne samo u proizvodnoj radionici nego i u uredima. S druge strane, kako bismo jamčili da možemo provesti održivo pokretanje posla, moramo se pobrinuti da svi naši dobavljači koji i sami stoje pred istim izazovima mogu dobavljati potrebne dijelove i komponente kako bi se proizvodnja obavljala bez prekida.

Naši timovi u prodaji i gospodarenju materijalom svakoga dana puni elana rade na planiranju posla i bliskoj suradnji s proizvodnjom i svim dobavljačima. Doista sam ponosan i uzdam se u sposobnosti, angažman i kreativnost naših timova da nas provuku kroz ovu krizu. Naš timski duh i transparentni dijalog s našim sindikatima zaposlenika bili su odlučujući za fleksibilno, sigurno i postupno pokretanje naših aktivnosti u Beauvaisu 27. travnja", dodao je Thierry Lhotte.

vd
Rad u tvornici provodit će se uz povećane preventivne mjere 

"Naši zaposlenici čine sve kako bismo opet započeli proizvodnju strojeva koje naši distributeri i kupci trebaju u kritičnome razdoblju ranih narudžbi i žetve", rekao je Torsten Dehner, viši potpredsjednik i glavni direktor AGCO Europa i Bliski istok te dodao: "Tim u Beauvaisu uložio je izniman napor kako bi jamčio zdravstvene i sigurnosne uvjete te snažnu, pouzdanu i održivu opskrbu komponentama od strane dobavljača. Cijenimo njihov trud, zajedništvo i pomoć poljoprivrednicima da i dalje opskrbljuju svijet visokokvalitetnim prehrambenim proizvodima."

Za više informacija obratite se distributoru Massey Fergusona, tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Thierry Lhotte


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]