Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ENAJ
  • 05.09.2021. 11:00
  • Ljubljana, Slovenija

Lisa Bellocchi nova je predsjednica Europskog udruženja agrarnih novinara

Talijanska novinarka Lisa Bellocchi izabrana je na godišnoj skupštini voditi ENAJ kroz naredne tri godine, zajedno s ostalih 7 članova uprave.

Foto: Vedran Stapić
  • 92
  • 24
  • 0

Krovno Europsko udruženje agrarnih novinara (ENAJ) jučer je u Sloveniji dobilo novu predsjednicu. Lisa Bellocchi iz Italije izabrana je na godišnjoj skupštini voditi ENAJ kroz naredne 3 godine, zajedno s ostalih 7 članova uprave u sastavu Yanne Boloh iz Francuske, Adrian Krebs iz Švicarske, Damien O’Reilly iz Irske, Katharina Seuser iz Njemačke, Vedran Stapić iz Hrvatske, Marjolein van Woerkom iz Nizozemske i Jef Verhaeren iz Belgije.

Sjednica predstavnika europskih članica održana je u Ljubljani po prvi put u hibridnom izdanju, gdje je uz okupljene, jedan dio delegata prisustvovao i glasao putem interneta.

Nakon 10 godina služenja u ovoj organizaciji, dosadašnji predsjednik Hans Simes povukao se iz svih izvršnih tijela ovog udruženja koje uskoro obilježava desetljeće djelovanja.

Okupljeni novinari ovih dana imaju i priliku upoznati se sa slovenskom poljoprivredom u studijskom putovanju koje povodom slovenskog predsjedanja Vijećem EU organizira tamošnje udruženje agrarnih novinara - DANS (Društvo agrarnih novinarjev Slovenije). 


Fotoprilog


Tagovi

Europsko udruženje agrarnih novinara ENAJ Lisa bellocchi Hans Simes Predsjednica Slovenija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.