Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LEMKEN
  • 09.09.2019. 16:30

LEMKEN od sada nudi i SULKY rasipače gnojiva u vlastitom plavom dizajnu!

Novi rasipači gnojiva zadovoljavaju najstrože zahtjeve u pogledu preciznosti primjene i ekonomičnosti.

Foto: LEMKEN
  • 1.132
  • 93
  • 0

Nicola Lemken i Julien Burel najavili su komercijalno partnerstvo između svojih tvrtki neposredno uoči Agritechnice 2019. LEMKEN će od ovog studenog proširiti svoj asortiman proizvoda i ponuditi SULKY rasipače gnojiva u vlastitom, plavom dizajnu.

Asortiman proizvoda obuhvaća tri serije s ukupno pet modela koje će maloprodajni partneri LEMKEN-a distribuirati u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, zemljama Beneluxa, Irskoj, Velikoj Britaniji i Poljskoj.

Tri serije; Spica, Tauri i Polaris dolaze s volumenom spremnika od 900 do 4.000 litara i širokim rasponom mogućnosti upravljanja, od osnovne verzije do 100% ISOBUS-a. Novi rasipači gnojiva zadovoljavaju najstrože zahtjeve u pogledu preciznosti primjene i ekonomičnosti. Udobne mogućnosti podešavanja jamče da se gnojivo primjenjuje precizno i ekonomično. Rasipači gnojiva LEMKEN stoga su visokokvalitetni proizvodi koji optimalno nadopunjuju postojeći portfelj proizvoda tvrtke u oranju, sjetvi i njezi usjeva.

vf
Asortiman proizvoda obuhvaća tri serije s ukupno pet modela (foto: LEMKEN)

Dijele isti cilj - razvoj inovativne tehnologije

LEMKEN i SULKY ciljaju na snažno partnerstvo s brojnim prednostima. Dok je LEMKEN u mogućnosti značajno povećati tržišnu važnost ovim novim segmentom proizvoda, SULKY postiže pouzdano iskorištenje svojih proizvodnih pogona. Ovo su važni čimbenici za obje kompanije, ako žele ostati jaki i neovisni, a istovremeno pružaju dodanu vrijednost specijaliziranim prodavačima i poljoprivrednicima.

SULKY je obiteljsko poduzeće, kao i LEMKEN, te dijele iste vrijednosti i ciljeve. Poslovni fokus obje tvrtke nalazi se na razvoju inovativne tehnologije koja je snažno usklađena s trenutnim potrebama poljoprivrednika.

vd
Novi rasipači gnojiva zadovoljavaju najstrože zahtjeve u pogledu preciznosti primjene i ekonomičnosti (foto: LEMKEN)

"Jako smo sretni zbog ove suradnje i uvjereni smo da će nam ona omogućiti još bolju potporu našim kupcima. Optimalno usklađeni procesi, od sjetve do gnojidbe, daju jasne ekonomske i poljoprivredne koristi poljoprivrednicima. Štoviše, poljoprivrednici se u svakom trenutku mogu pouzdati u sveobuhvatnu i izvanrednu uslugu tvrtke LEMKEN", rekla je Nicola Lemken.


Tagovi

SULKY LEMKEN Rasipači gnojiva Suradnja


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]